Fun4Belgium bonus: € 100 bonus en 100 gratis spellen

Fun4Belgium is niet de bekendste online speelhal van België. Zeker in Vlaanderen is deze Waalse speelhal tamelijk onbekend. Juist daarom dat u de Fun4Belgium bonus wellicht nog niet heeft meegepakt. Fun4Belgium draait op de server van Grand Games, waarop ook Prime Fortune draait. Heeft u bij één van deze twee websites al een account, dan kunt u helaas geen account meer aanmaken bij Fun4Belgium.

Fun4Belgium bonus

Inschrijven bij Fun4Belgium kost je niets, maar levert je wel 25 gratis spellen op. Dat betekent dat je 20 keer gratis mag draaien aan Astro Dice. Astro Dice is de populairste online dice slot in deze online speelhal, dus een heel gekke keuze is dat niet. Je hoeft ook niet te storten om deze 25 gratis keer draaien aan Astro Dice te ontvangen.

KLIK VOOR 25 GRATIS SPINS ZONDER STORTING

Na deze gratis registratiebonus in de vorm van 20 gratis spellen, krijgt u ook nog een Fun4Belgium bonus na uw eerste storting. Het minimale stortingsbedrag om in aanmerking te komen voor deze Fun4Belgium bonus is € 10. De bonus bedraagt 100%. Bij een storting van € 10, ontvangt u dus € 10. De maximale bonus is € 200. Dit bedrag krijgt u als u een bedrag van € 2000 ineens stort. Dat lijkt veel, maar aangezien de bonus slechts éénmalig wordt verstrekt, is het soms beter om alvast wat meer geld ineens te storten. Op deze manier pakt u meer bonusgeld mee dan wanneer u telkens € 10 stort.

Let wel even op de bonusvoorwaarden die gelden voor deze Fun 4 Belgium bonus:

  • de bonus dient 35 keer rondgespeeld te worden voordat deze bonus uitbetaald kan worden.
  • Dit geldt ook voor de gratis Astro Dice-spellen. Deze moeten zelfs 50 keer rondgespeeld worden.
  • U mag tijdens het rondspelen van de bonus geen inzetten doen groter dan € 7 per inzet of groter dan 20% van het bonusbedrag per inzet.
  • behaalde winsten kunnen uitbetaald worden nadat u in elk geval éénmaal een storting van minimaal € 10 heeft gedaan bij Fun 4 Belgium.

 

 

Fun4Belgium

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment