Hemelvaarts-bonus van € 350 bij Lucky Games

Lucky GamesVandaag is het Hemelvaartsdag en genieten de meeste mensen van een welverdiende vrije dag! Misschien maakt u er ook wel een welverdiend lang weekend van door de vrijdag te bruggen? Lucky Games geeft in dit kader een bonus van € 350 weg! Wees er snel bij, want dit aanbod geldt tot en met zaterdag 7 mei 2016!

Iedereen die een account heeft bij Lucky Games en vandaag, morgen of overmorgen een storting doet, ontvangt een extra Hemelvaartsdag-bonus van 35% tot maximaal € 350. Dat betekent dus dat wanneer u bijvoorbeeld € 50 stort, u een bonus van € 17,50 ontvangt!

 

Bonussen voor nieuwe spelers bij Lucky Games

Heeft u nog geen account bij Lucky Games? Dan is er nog een inschrijvingsbonus van € 10 te rapen.Lucky Games geeft namelijk € 10 bonus zonder storting weg aan iedereen die zich inschrijft voor een account bij deze legale Belgische online speelhal! Deze € 10 is gratis speelgeld die gebruikt kan worden om de website van Lucky Games te verkennen en kennis te maken met de vele dice games en online diceslots die hier gespeeld kunnen worden.

Na deze inschrijvingsbonus ontvangen spelers die een storting doen bij Lucky Games een bonus van 100% tot maximaal € 500. Dit houdt in een verdubbeling van uw storting. Laten we als voorbeeld nemen dat u € 25 stort om te spelen bij Lucky Games. In dat geval ontvangt u € 25 bonusgeld. De maximaal te behalen bonus is € 500. Dit bedrag aan bonusgeld ontvangt u bij een storting van € 500.

PAK € 10 GRATIS SPEELGELD MEE BIJ LUCKY GAMES

Getrouwheidsbonussen bij Lucky Games

Lucky Games kijkt niet alleen om naar nieuwe spelers, maar blijft ook trouwe spelers in het zonnetje zetten. Daarom introduceert Lucky Games vanaf deze week de trouwheidsbonus. Dit is een bonus waar de trouwste spelers van deze online speelhal maximaal van kunnen profiteren.

De hoogte van de bonus hangt namelijk af van het gestorte bedrag de week ervoor. Stel dat je bijvoorbeeld deze week een bedrag van € 30 stort, dan ontvang je een week later een bonus van 50% tot maximaal € 30. Wie € 100 stort, ontvangt volgende week een bonus van 50% tot maximaal € 100 en wie € 500 stort, ontvangt de week erop een bonus van 50% tot maximaal € 200.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment