Magic Wins geeft dit weekend € 500 bonus weg

De lente is nog maar net begonnen en het weer wordt eindelijk wat beter dan dat het was. Voor Magic Wins reden om alvast wat op de zaken vooruit te lopen. Magic Wins introduceert namelijk de nieuwste online dice game: Summer Dice 2. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, moeten ze gedacht hebben bij de online speelhal Magic Wins. Natuurlijk gaat de introductie van een nieuwe dice game ook gepaard met een extra bonus!

Magic Wins bonus: € 500 gratis

Spelers van Magic Wins ontvangen een bonus van 30% tot maximaal € 500 op hun eerste storting van dit prachtige lenteweekend. Deze bonus is verkrijgbaar tot en met zondagavond middernacht en is voor spelers die al een account hebben bij Magic Wins.

Indien je nog geen speelaccount hebt bij Magic Wins loont het om er wel eentje aan te maken. Jezelf als speler registreren bij Magic Wins is namelijk eenvoudig, veilig en snel. Je krijgt er zelfs € 10 registratiebonus bovenop! Dat is nog niet alles, want ook de eerste storting levert je 100% tot maximaal € 300 op!

klik voor € 10 gratis speelgeld

Magic Wins deelt doorlopend bonussen uit

Het houdt niet op bij de gratis inschrijvingsbonus van € 10, de eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal € 300 en de bonussen tot € 500 die telkens krijgt als Magic Wins een nieuw spel introduceert. Elke woensdag verdubbelt Magic Wins bijvoorbeeld je storting. Dit in het kader van Bonus Magic Wednesdays. Elke woensdag krijgen spelers van deze online speelhal een bonus van 100% tot maximaal € 50. Dat betekent dus: € 50 storten en € 50 bonus ontvangen. Je speelt dan op woensdag met maar liefst € 100. 100% bonus = dubbel speelgeld = dubbel zoveel kansen!

Bij het downloaden van de mobiele app van Magic Wins krijg je nog eens 10 euro gratis speelgeld! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is, nadat je al eens via je computer of laptop een storting hebt gedaan, is op je smartphone of tablet de mobiele app van Magic Wins te downloaden. Vervolgens staat er € 10 gratis speelgeld in je account klaar !

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment