Speel met € 10 gratis Deal or no Deal Dice Slot

De grote hit van deze zomer is ongetwijfel de Deal or no Deal dice slot. Ook Lucky Games heeft deze gloednieuwe online dice slot toegevoegd aan het spelaanbod. Om dit te vieren krijgen de spelers van Lucky Games een bonus van 40% tot maximaal € 250. Als je nog geen account hebt bij Lucky Games, dan ligt er € 10 gratis speelkrediet voor je klaar.

Iedereen die nu een account aanmaakt bij Lucky Games, krijgt namelijk 10 euro gratis speelgeld. Met dit gratis speelgeld kun je je kans wagen op alle dice games en dice slots die Lucky Games aanbiedt. Dat worden er steeds meer, omdat er elke maand wel een paar nieuwe dice games en dice slots worden toegevoegd aan het spelaanbod van deze online speelhal.

Tot € 500 bonus bij Lucky Games

Na deze € 10 gratis speelgeld zijn er twee opties: of je vindt Lucky Games geen leuke website en zoekt je heil bij een van de andere online casino’s in België. Of je vindt het wel leuk – daar is alle reden toe, want Lucky Games heeft een prima spelaanbod – en je doet een storting. Je gaat dan spelen met je eigen inleg, nadat je eerst Lucky Games gratis en vrijblijvend hebt uitgeprobeerd met de bonus zonder te storten van € 10 die weg wordt gegeven aan nieuwe spelers.

De eerste storting wordt door Lucky Games verdubbeld. Je  krijgt namelijk een bonus van 100% tot maximaal € 500. Dat houdt concreet in dat zelfs als je € 500 stort, je nog een verdubbeling als bonus ontvangt. Je krijgt in dat geval 500 euro bonus, zodat je speelt met in totaal 1.000 euro. Natuurlijk mag er ook minder gestort worden. Al vanaf een storting van slechts 20 euro pak je deze 100% bonus mee. De storting van € 20 wordt in dat geval verdubbeld. Je kunt dan spelen met in totaal € 40 op een van de vele dice games of dice slots die Lucky Games aanbiedt aan haar spelers!

speel deal or no deal met € 10 gratis   

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment