Dracula is zonder twijfel een van de leukste online videoslots die in 2015 is uitgebracht. Dracula is de ultieme combinatie van een goed uitgewerkt thema, mooie graphics en mooie animaties als je wat wint. Met de online videoslot Dracula heeft Net Entertainment (NetEnt) een absoluut pareltje afgeleverd. Deze online slot staat helemaal in het teken van Bram Stoker’s Dracula.

In de online videoslot Dracula heeft NetEnt ook wat nieuwe features gestopt, zoals “2 halen, 1 betalen”-winlijnen. Concreet betekent dit dat je met 40 paylines speelt, maar dat je slechts voor 20 van deze lijnen de inzet hoeft te betalen. De inzet kun je variëren door de muntwaarde en het niveau in te stellen. Als je bijvoorbeeld de gokkast instelt op niveau 1 en muntwaarde € 0,01, speel je met een totale inzet van € 0,20 per spin. Dit kun je variëren tot maximaal niveau 10 en muntwaarde € 1, wat een totale inzet van € 200 per spin geeft.

Dracula videoslot: de symbolen

De “W” staat in deze online slot voor “Wild”. Het symbool met de “W” is namelijk het Wild-symbool. Dit Wild-symbool is niet makkelijk te pakken te krijgen, want het is

Dracula gokkast

Het W(ild)-symbool van de online videoslot Dracula

alleen actief op de 2e, 3e en 4e reel. Als je het Wild-symbool te pakken hebt, kun je wel vrijwel zeker gaan cashen, want het kan dien om om het even welk ander symbool van deze Dracula gokkast.

We zeiden het al: NetEnt experimenteert in deze gokkast met nieuwe features. Dracula heeft bijvoorbeeld de unieke “Bat feature”. Voor wie het niet weet: Bat is Engels voor vleermuis – denk maar aan Batman – en dus is dit typisch iets voor een online slot die helemaal uitgedost is in Dracula-stijl. De “Bat feature” wordt compleet willekeurig (random) geactiveerd. Als deze feature wordt geactiveerd, wordt je scherm overvallen door een hele zwerm vleermuizen. Deze vleermuis gaan op de reels zitten. Vervelend is dat niet, want op alle plekken waar een van de vleermuizen landt, verschijnt hetzelfde symbool. Cashen dus!

[maxbutton id=”23″]

Bonusspel Dracula

Dracula Big WinDracula heeft (natuurlijk) ook een bonusspel. Dit bonusspel speel je vrij als je op de 2e reel het Dracula-symbool te pakken weet te krijgen en op de 4e reel het symbool met de vrouw erop. Je krijgt dan tien gratis draaien aan de Dracula gokkast. Tijdens deze tien gratis spins, kan het “stacked wild”-symbool op de 3e rol verschijnen. Dit symbool komt tijdens het gewone spel niet voor, alleen tijdens het bonusspel. Het dient als joker voor elk ander symbool dat voorkomt op deze online gokkast.

Oh ja, het is goed verdienen tijdens het bonusspel, want de “bat feature” wordt niet meer willekeurig (random) geactiveerd, maar wordt aan het begin van elk van de tien free spins geactiveerd. Pak je schop en schep maar tevoorschijn, want dit is geld scheppen!

[maxbutton id=”23″]

Gokkast met een lage variantie

Dankzij al deze extra features, Wild-symbolen en free spin bonus games, is Dracula een online gokkast met een lage variantie. Dat wil zeggen dat deze gokkast relatief makkelijk uitkeert. Miljonair ga je niet worden met deze gokkast, maar de kansen om een leuk geldprijsje binnen te slepen zijn stukken groter dan bij veel andere online gokkasten.

Grote geldprijzen win je met de symbolen Dracula en het symbool van de vrouw. Deze leveren je tot maximaal 200 keer je inzet op. Met een hoge inzet tikt dat aardig aan. Ter vergelijking: bij ‘n online dice game moet je al – het moeilijk te behalen aantal van – 1.000 punten behalen om de hoofdprijs te winnen: 100 keer je inzet. De andere symbolen – de symbolen met aas, heer, vrouw en boer ) leveren tussen de 5 en 40 keer je inzet op. De karakters van de bedelaar, de man en de oudere vrouw leveren tot maximaal 60 keer je inzet op.

[maxbutton id=”23″]

Conclusie

Dracula is een van de leukste online slots die je op dit moment kunt spelen bij Casino 777. Dat komt vooral:

  • Een aansprekend thema: Dracula
  • Een prachtig design en een goed speelbare game
  • Inzetmogelijkheid voor ieders accountsaldo: van een paar cent per spin tot honderden euro’s per spin voor de high rollers.
  • Deze videoslot verveelt nooit: om de haverklap vallen er (kleine prijzen).

[maxbutton id=”23″]