Diamond Double Wheel is een dice game ontwikkeld door Air Dice die exclusief te spelen is bij Unibet. In juni 2015 werd deze dice game aan het spelaanbod van Unibet toegevoegd. Dankzij een maximale inzet van € 50 per spelletje, is deze dice game bij uitstek geschikt voor de zogenaamde High Stakers, beroepsgokkers die graag met hoge inzetten spelen. Dit artikel gaat met name over Diamond Double Wheel. Voor een uitleg van de basisbeginselen van Dice Games, verwijzen wij u door naar ons artikel met speluitleg van dice games.

Diamond Double Wheel

Diamond Double Wheel

Diamond Double Wheel, in 2015 ontwikkeld en speelbaar bij Unibet.

Wat minder euro’s inzetten kan ook. U maakt al kans op maximaal 100 keer uw inzet vanaf € 0,25 per spelletje. De inzetmogelijkheden zijn verder € 0,50, € 1, € 1,50, € 2, € 2,50, € 5, € 10, € 15, € 20, € 25 en € 50. Bij het behalen van 100 punten wint u twee keer uw inzet, bij het behalen van 1.000 punten honderd keer uw inzet. Bij een inzet van meer dan € 10, krijgt u bij 1.000 punten ook een Mystery Game cadeau. Bij een Mystery Game wint u bij 100 punten al het maximale bedrag van 100 keer uw inzet. Kortom: bij een inzet van € 10 maakt u dan kans op maar liefst € 2.000. U ziet: hoe meer u inzet, hoe meer u kunt winnen!

De bonusgame speelt u vrij door drie bonussymbolen  (een diamant in een glazen stolpje) te combineren op een van de vijf winlijnen per box. Zo gauw als u de bonusgame heeft vrijgespeeld, weet u ook waarom Diamond Double Wheel Diamond Double Wheel heet. Er verschijnen namelijk twee gouden wielen. U draait aan het eerste wiel en op de verschillende vakjes staan de te winnen prijzen. U wint de prijs die staat op het vakje waarop de pijl tot stilstand komt nadat u het wiel hebt laten stoppen met draaien. Bent u niet tevreden met de uitkomst? Dan kunt u aan het tweede wiel draaien en wint u de prijs die u met het tweede wiel vrij weet te spelen.

Met beide wielen kunt u ook de jackpot of een mystery game winnen! Deze jackpot is progressief. De inhoud kan dus stevig oplopen tot vele duizenden euro’s!

–> SPEEL NU DIAMOND DOUBLE WHEEL <–