Mystery Rush is een van de vele Dice games ontworpen door Gaming1. De spellen van Gaming1 kenmerken zich met hun fraaie design en hun originele bonusgames. Met dice games jezelf onderscheiden doet men door interessante en originele bonusgames aan te bieden. Dat hebben ze bij Gaming1 goed begrepen.

Mystery Rush

mystery rush online dice spelInzetten kan bij de dice game Mystery Rush vanaf € 0,25 en tot een maximum van € 10. Het maximale winbedrag hangt af van de inhoud van de jackpot die aan Mystery Rush is gekoppeld. Mystery Rush is namelijk een van de vele online dice games waar u, naast 100 keer uw inzet, ook kans maakt op een goed gevulde jackpot. De inhoud van deze jackpot kan oplopen tot enkele tienduizenden euro’s.

De bonusgames kunnen bij Mystery Rush op twee manieren vrijgespeeld worden: ofwel door het naast elkaar zetten van drie bonussymbolen op een van de 5 winlijnen in een rooster ofwel door een puntentotaal van 500 punten bij elkaar te spelen. Per rooster kun je een bonusspel winnen. Met een beetje geluk en de juiste dice games strategie zou u dus 4 bonusspellen vrij kunnen spelen, een per elk van de vier roosters.

SPEEL NU MYSTERY RUSH EN ONTVANG € 100 BONUS

Dozenspel

Bij het verzamelen van 500 punten of meer krijgt u toegang tot de bonusgame “Dozenspel” van Mystery Rush. In elk van de tien dozen zit een verrassing verstopt. Dit kan een geld bedrag zijn, maar ook een Mystery, waarbij u aan een rad mag draaien waarop heel veel Mystery Games staan. Hoe meer punten u heeft verzameld, hoe meer dozen u mag openen. Vanaf 500 punten mag u één doos openen, vanaf 750 punten twee dozen en bij 1.000 punten drie dozen.

Als u drie bonussymbolen op een rij weet te zetten tijdens het reguliere spelletje Mystery Rush of u opent een Mystery doos in het andere bonusspel, mag u aan een rad draaien. U wint de prijs die op het vakje staat die na het draaien van het rad bij de wijzer is gestopt. Dit kan variëren van 100 extra punten tot 1.000 extra punten of zelfs een mystery game.

SPEEL NU MYSTERY RUSH EN ONTVANG € 100 BONUS