De meeste spellen in online casino’s zijn een kwestie van geluk. Bij een slot machine komt er bijvoorbeeld geen enkele vaardigheid kijken. De slot machine stopt op een bepaalde manier en die combinatie geeft of een prijs of geen prijs. Bij Dice Games is – net zoals bijvoorbeeld bij blackjack – tactiek uw belangrijkste bondgenoot. Een goede dice games strategie brengt u aanzienlijke voordelen en vergrote kans op een geldprijs! Mocht u nog niet bekend zijn met Dice Games, dan raden wij u aan om eerst onze Dice games uitleg te lezen om kennis te maken met de basisbeginselen van Dice Games.

Dice games strategie

Bij het gooien van de dobbelsteen in de dobbelsteengenerator komt uiteraard slechts geluk kijken. In totaal wordt er 12 keer geworpen met 3 dobbelstenen. In totaal 36 stenen. Uiteraard zal het resultaat van de ene serie worpen beter zijn dan het resultaat van een andere serie. Los van de keren dat u echt heel veel geluk heeft, zult u toch een dice games strategie nodig moeten hebben om het spel tot een goed einde te brengen. Een dice games strategie kan bij de meeste series worpen het verschil maken tussen wel of geen prijs winnen.

Het eerste onderdeel van een Dice Game is uw inzet bepalen. De meeste dice games kennen inzetmogelijkheden tussen de € 0,25 en € 5,00 per spel, maar er zijn dice games – zoals Moody Fruits – met een hogere inzetmogelijkheid. De prijzen bij Dice Games zijn een bepaald aantal keren uw inzet, afhankelijk van het aantal punten dat u weet te behalen. U speelt over het algemeen het meest geconcentreerd en u neemt tijdens het wagen van een gokje doorgaans de beste beslissingen als u speelt met bedragen waarmee u niet in één keer uw gehele accountsaldo verspeelt.

Dices Games zijn typisch een spel waarbij het niet gaat over in één klap duizenden euro’s te winnen. Het is de bedoeling dat u over meerdere spelletjes dankzij de dice games strategie en een beetje geluk forse winsten boekt. Het is een typisch spel van de lange adem. Beetje bij beetje zal uw speelkrediet toenemen wanneer u de dice strategie volgt en af en toe eens het geluk heeft van een bonus dice vrij te spelen.

PROBEER GRATIS DICE GAMES UIT

Puntencombinaties en extra punten

dice games strategie bonus dice

Drie keer een winnende combinatie en in drie roosters. Toch geen prijs.

Het belangrijkste onderdeel van de dice game strategie is om eerst de puntentabel goed te bestuderen. Welke dice combinaties leveren 40,60 of meer punten op en welke dice combinaties slechts 20 punten. En welke dice dient als bonussymbool (bonus dice). Vult u drie roosters met winnende combinaties, dan wordt uw puntenaantal met 1,5 vermenigvuldigd. Vult u vier roosters met winnende combinaties, dan wordt uw puntentotaal verdubbeld.

De puntentabel is belangrijk omdat het bijvoorbeeld weinig nut heeft om drie roosters te vullen met combinaties die 20 punten opleveren. U heeft dan weliswaar drie combinaties die u 20 punten per combinatie opleveren. U heeft dan weliswaar ook drie roosters gevuld met winnende combinatie, wat u 1,5 keer uw puntentotaal oplevert, maar het totaal zal niet verder komen dan 90 punten en er zijn 100 punten nodig om te winnen bij Dice Games. Een voorbeeld van het niet toepassen van de dice games strategie ziet u hierboven op het plaatje.

U dient zich dus te focussen op de combinaties die minimaal 40 of 60 punten opleveren en op de bonus dice. Wanneer9 alike dice games online u kans ziet om in alle vier (bij sommige dice games 3) roosters een combinatie te vormen, dan moet u dit uiteraard niet nalaten. Dit levert een verdubbeling van uw puntenaantal op, zodat u altijd een prijs wint! Dit is een essentieel onderdeel van de dice games strategie.

Negen dezelfde dobbelstenen in een rooster, levert 200 extra punten op. De kans dat u negen dezelfde dobbelstenen bij elkaar werpt is uitermate klein tot te verwaarlozen. De beste dice games strategie is dan ook om niet zo zeer rekening te houden en te focussen op dit aspect van dice games. Zoals gezegd: de kans is klein. U kunt u beter focussen op bijvoorbeeld de bonus dice.

PROBEER GRATIS DICE GAMES UIT

Bonus dice

Bonus Dice

Door niet te focussen op de bonus dice, lieten we hier een bonus game liggen!

Bij de dice game strategie dient u uiteraard de bonus dice niet uit het oog te verliezen. Een combinatie van die bonus dice dobbelstenen vormen, levert u toegang op tot de bonusspellen. Tijdens een bonusgame – hoe deze bonus game wordt gespeeld verschilt per dice game – kunt u extra punten verdienen of Mystery-beurten. De bonus dice game levert tussen de 100 en 1.000 punten op. Voor alle duidelijkheid: 1.000 punten levert u de maximale prijs van 100 keer uw inzet op!

Het loont om tijdens een bonus dice alles op alles te zetten om een Mystery vrij te spelen. Een mystery is een extra bonus dice, waarbij u in feite de normale dice game van voor de bonus dice speelt. Het grote verschil is dat u met een puntentotaal van minstens 100 punten, altijd het maximale bedrag van 100 keer uw inzet wint. Precies de reden dat het loont om als dice games strategie te hebben om bij een eventuele bonus dice u te focussen op de Mystery. U heeft immers meer aan een Mystery Game dan aan bijvoorbeeld 100 of 200 punten extra. Ook dit is een belangrijk onderdeel van de dice games strategie.