Always Mystery is een wat oudere dice game – ontwikkeld door Gaming 1 – die alleen nog speelbaar is bij Carousel. Het is ‘n 4 slot dice game met ruime inzetmogelijkheden tussen € 0,25 en € 25 per dice game. De maximale winst met één spel is 100 keer je inzet.

Always Mystery Dice Game

Om deze maximale winst te kunnen behalen heb je 1.000 punten nodig. Ook met minder punten kun je uiteraard winnen. Je wint al vanaf 100 punten, een puntenaantal dat met het vormen van twee winnende combinaties op een van de 20 winlijnen al te behalen is.

Dit puntenaantal is op een aantal manieren snel te behalen:

  1. Het vormen van winnende combinaties. Deze leveren minimaal 20 en maximaal 120 punten op. In de “points table” staat het aantal punten dat elke combinatie oplevert vermeld.
  2. Het vormen van winnende combinaties in 3 van de 4 slots, levert een vermenigvuldiging van 1,5 keer je puntentotaal op. Stel bijvoorbeeld dat je winnende combinaties vormt met de lichtblauwe dices, de groene dices en de gele dices, dan krijg je ( 1,5 maal 100) 150 punten.
  3. Het vormen van winnende combinaties in alle 4 de slots: dit levert een verdubbeling van je puntentotaal op.
  4. Het plaatsen van 9 identieke dices in één slot, levert 200 extra punten op.

Always Mystery bonusspel

Het bonusspel bereik je door drie bonussymbolen op één winlijn te plaatsen. De naam van de Dice Game zegt het al: Always Mystery. In deze bonusgame kun je geen extraAlways Mystery punten verdienen, maar alleen maar mystery games. In een Mystery Game is het behalen van 100 punten voldoende om de hoofdprijs van 100 keer je inzet te winnen. Een mystery game is dus een grote kans op 100 keer je inzet winnen.

Bij een inzet van € 0,25, maak je al kans op 5 Mystery games. Dat zijn vijf grote kansen op € 25,  in totaal dus maximaal € 125 plus de prijs die je wint in het spelletje waarin je de mystery games verdient. Hoe hoger je inzet, hoe meer mystery games je kunt winnen. Bij € 10 kun je er maximaal 10 winnen, wat 10 grote kansen op € 1.000 betekent. In totaal dus een mogelijke hoofdprijs van € 10.000.

Bij een inzet van € 25 is het helemaal kassa. De hoofdprijs bestaat uit 25 mystery games, waarbij 100 punten telkens voldoende is om € 2.500 binnen te halen. In totaal kun je op deze manier dus € 62.500 winnen met één enkel dice spelletje met een inzet van € 25.

Always Mystery is een interessante dice game voor met name high stakers. Dankzij de opzet van het bonusspel is het ‘n echte alles of niets dice game geworden. Daar houden wij eigenlijk wel van. Je kunt best ‘n paar spelletjes achter elkaar verliezen. Als je eenmaal de bonusgame vrij speelt, maak je dat vrij eenvoudig weer goed!

Always Mystery is te spelen bij Carousel. Via deze link krijg je maximaal € 510 bonus als je gaat spelen bij Carousel.