Aztec Death Temple is een online dice game, ontwikkeld door Gaming 1 en in het teken van een Azteekse tempel. In deze Azteekse tempels werd vaak gevochten tijdens de verovering van Mexico door de Spanjaarden onder leiding van Herman Cortes. Dit zien we terug in de muur waarop de slots waar je de dices in moet leggen zijn bevestigd en doodskoppen die dienen als knoppen om aan te geven in welke slot je een dice wilt plaatsen.

Aztec Death Temple Dice game

De inzetmogelijkheden bij Aztec Death Temple liggen tussen de € 0,25 en € 5 per spel., waardoor de maximale winst uitkomt op – honderd maal de maximale inzet van 5

Aztec Death temple dice game

Het bonusspel van Aztec Death Temple

euro – 500 euro. Je kunt Aztec Death Temple spelen bij onder andere Magic Wins. Een account aanmaken is gratis en levert je via deze link zelfs 10 euro gratis speelkrediet op. Een prima gelegenheid om op deze manier Aztec Death Temple gratis eens uit te proberen.

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten bij elkaar speelt. Hoe meer punten je behaalt, hoe meer geld je uiteraard wint. Het minimum aantal punten om een prijs te winnen bedraagt 100 punten. Elke winnende combinatie levert minimaal 20 punten en maximaal 120 punten op. Op drie manier kun je je puntentotaal verder ophogen:

  • 9 identieke dices in één slot plaatsen: 200 punten extra
  • winnende combinaties vormen in drie van de vier slots: vermenigvuldiging met 1,5 van je puntentotaal
  • winnende combinaties plaatsen in alle vier de slots: verdubbeling van je puntentotaal.

De ultieme mogelijkheid om ineens veel punten te verzamelen bij online dice games is het bonusspel. Dit bonusspel speel je vrij als je een combinatie vormt met drie dices met het bonussymbool.

: [maxbutton id=”22″]