Bank Robbers is een spannende dice game waarin je een bankovervaller in de jaren ’70 speelt. Bank Robbers kun je spelen bij onder andere Carousel en Unibet. De bedoeling is dat je de bank overvalt. Dit kan op twee verschillende manieren: 1) door het Cashback Wheel te laten draaien en 2) door het bonusspel vrij te spelen.

Cashback Wheel

Het Cashback Wheel laat u draaien door voldoende credits voor het Cashback Wheel bij elkaar hebt gespaard. Voor elk verloren spelletje krijgt u één credit. Bij een totaal van 40 punten, draait het Cashback Wheel en kunt u punten of Bank Robbers Dice Gametot maximaal 5 Mystery Games winnen. Een interessante feature dus, vooral ook omdat dit puur een extraatje is bovenop de gebruikelijke prijzen. Er zijn weinig dice games waar je door 40 keer te verliezen zo’n grote kans maakt op tot maximale 5 Mystery Games.

Als je drie bonussymbolen in één winlijn weet te zetten, speel je het bonusspel vrij. In dit bonusspel dien je de bank te beroven. Dit doe je door in te breken in de goedgevulde kluis van de bank. Achter de eerste kluisdier bevinden zich de kluizen van de klanten van de bank. Je breekt deze open door ze op te blazen. De bankdirecteur zal je ‘n geldbedrag aanbieden om te vertrekken. Je dient zelf te bepalen of je dit aanbod van de bankdirecteur accepteert of dat je liever nog een paar kluizen opblaast.

—> SPEEL BANK ROBBERS EN ONTVANG 200% BONUS <—

Bonusspel Bank Robbers 4S

Er zijn in totaal 20 kluizen, waarvan er 19 een geldbedrag bevatten en één een Mystery Bonusspel. Met dit Mystery Bonusspel kun je Mystery Games winnen, Je wint er minimaal één en maximaal 5. Dat betekent dus maximaal vijf kansen op de maximale winst van 100 keer je inzet, waarbij het luttele aantal van 100 punten al voldoende is voor de volle winst.

Bank Robbers kent ruime inzetmogelijkheden, voor ieder wat wils. Je speelt al vanaf € 0,25 per spelletje en tot maximaal € 25 per spel. Interessant dus voor zowel spelers die het eerst eens met een lagere inzet willen proberen, als voor High Stakers. De maximale winst per spel is 100 keer de inzet, dus maximaal € 2.500 bij een inzet van € 25.

—> SPEEL BANK ROBBERS EN ONTVANG 200% BONUS <—