Crazy Hot is een van de meest gespeelde dice games in België. Deze dice game is ontwikkeld door Gaming1 en is speelbaar bij onder andere Carousel, Casino Belgium, Circus, Golden Vegas en Magic Wins. Behalve online, is deze dice game ook speelbaar in de speelhallen die door deze partijen worden uitgebaat.

Voor de uitleg van de spelregels van de Dice Games en de strategie die u het beste kunt hanteren, verwijzen we u door naar onze artikelen hierover:

  • De speluitleg met de basisbeginselen van online dice games
  • Een artikel over welke strategie u het beste kunt hanteren bij het spelen van dice games.

Crazy Hot dice game

Crazy Hot is qua prijzen net even anders dan de meeste dice games. Mystery games win je hier namelijk niet door “puur geluk” tijdens een bonusspel, maar door minimaal 1.500 punten te halen. 1.500 punten halen is uiteraard een ingewikkelde opgave en met “puur geluk” iets winnen is niet verkeerd, maar het klinkt ons wel als eerlijk in de oren dat je de hoofdprijs kunt winnen door zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen.

De inzetmogelijkheden zijn: € 0,25, € 0,50, € 1, € 1,50, € 2, € 2,50 en € 5. Bij een inzet van € 5 levert het behalen van 1.500 punten niet minder dan € 500 en een Mystery Game op. Een Mystery Game is een grote kans op nog eens € 500, waardoor de totale hoofdprijs op € 1.000 komt.

Unieke Crazy Hot bonusgames

Het bonusspel is een leuke combinatie tussen een dice game en een online dice slot. Als u namelijk drie bonussymbolen op een rij weet te zetten, gaan de rollen in de box

Crazy Hot

Crazy Hot: in vele opzichten een unieke dice game. Niet voor niets is deze Dice Game zo populair.

waar u deze combinatie heeft gevormd, spinnen. Een winnende combinatie levert u extra punten op, drie Mystery-symbolen op een rij levert u één Mystery Game – en dus een levensgrote kans op de maximale prijs – op. Bij een winnende combinatie, spinnen de dices nog een keer, waardoor u weer een kans maakt op extra punten. Op deze manier komen de 1.500 punten die nodig zijn voor ‘n Mystery Game rap in zicht.

Nog iets unieks is de “Crazy Swap”. Als u alle dices in de slots heeft geplaatst, heeft u nog de kans om kolommen met elkaar te verwisselen. Op deze manier kunt u nog meer punten bij elkaar spelen. U mag zoveel kolommen verwisselen als u wil, maar wel binnen de tijd die er voor staat. Die tijd is kort. Dit is dus een kwestie van snel zijn, maar toch secuur blijven terwijl de adrenaline door uw lichaam giert.

Negen dezelfde dices in één box plaatsen, levert bij Crazy Hot een bonusspel op in plaats van extra punten. Het grote voordeel hiervan is dat u Mystery Games kunt winnen. En, zoals u weet: Mystery Games zijn de meest waardevolle prijs bij dice games.

Online speelhalBonusReviewSpelen
1100% tot € 300ReviewSpeel nu
2200% tot € 500ReviewSpeel nu
3100% tot € 500ReviewSpeel nu
4100% tot € 250ReviewSpeel nu
5100 % tot € 200 + 100 free spinsReviewSpeel nu