Hoewel de naam Crazy Slots doet vermoeden dat het hier om een slot machine of een dice slot gaat, gaat het hier toch echt om een Dice Game. De naam Crazy Slots heeft betrekking op het thema van deze Dice Game: zotte figuurtjes uit de fruitautomaten. Hier plaatst u dus geen dobbelstenen in de roosters, maar 7’s, meloenen en aardbeien. Uiteraard zijn ze allemaal op geheel eigen en humoristische wijze vormgegeven waardoor een originele Dice versie van een fruitautomaat ontstaat.

Crazy Slots

Crazy Slots online dice game unibet dice games onlineBij Crazy Slots zijn er vier roosters, met elk drie kolommen waarin plaats is voor 3 symbolen. Alle horizontale en diagonale lijnen zijn winnende lijnen, waardoor Crazy Slots in totaal 20 winlijnen kent. Crazy Slots is er voor ieders portemonnee: inzetten kan al vanaf € 0,02 en kan tot € 20. Hoe hoger de inzet, hoe hoger het prijzengeld uiteraard. Waar met een inzet van 2 eurocent de maximale prijs 2 euro is, kun je met een inzet van € 20 een bedrag van 2.000 euro winnen. Dit alles leidt tot een keurige payout ratio van 97% voor deze Dice Game.

Nadat u uw inzet heeft bepaald en het spel heeft gestart, verschijnen er bovenin de rol een drietal symbolen. U mag zelf kiezen in welke rooster u deze symbolen plaatst. De combinatie wordt vervolgens in de meest linkse kolom van het rooster van uw keuze geplaatst. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk winlijnen te vullen met winnende combinaties. Deze winnende combinaties leveren punten op. Tegen het einde van een spelletje Crazy Slots, worden de punten van alle combinaties opgeteld en zo wordt uw prijs bepaald.

Bonussen Crazy Slots

Er zijn bij Crazy Slots diverse bonussen te verdienen:

  • 9 gelijke symbolen in één slot: dit levert 200 bonuspunten op. Dit staat gelijk aan een bedrag van 4x uw inzet.
  • Crazy Slots functie: de Crazy Slots-symbolen zijn de meest waardevolle symbolen bij Crazy Slots. Het vormen van een winnende combinatie met deze symbolen levert een winserie en dus extra veel prijzengeld op.
  • Drie winnende combo’s: als u in drie roosters een winnende combo vormt, wordt uw puntentotaal vermenigvuldigd met 1,5 en wint u dus 1,5 maal zoveel.
  • Vier winnende combo’s: in alle vier roosters een winnende combo vormen, levert een verdubbeling van het puntentotaal op.

Speel Crazy Slots bij Unibet en ontvang tot € 200 bonus