Dice Bonus Roulette

Dice Bonus Roulette is een unieke combinatie van een dice game en roulette. Dice Bonus Roulette is speelbaar bij onder andere Golden Palace en is erg populair bij spelers die vooral grotere prijzen willen winnen. Het maximaal te winnen bedrag is namelijk dubbel zo groot als bij de meeste andere dice games dankzij het erg interessante en lucratieve roulette bonuisspel.

Dice Bonus Roulette bonugame

Met drie bonussymbolen speel je de Dice Bonus Roulette bonusgame vrij. Het bonusspel werkt exact hetzelfde als ‘n spelletje roulette. Er wordt ‘n rouletteballetje in het roulettewiel gegooid en het getal waarop het balletje stil valt is de prijs die je hebt gewonnen. Je krijgt drie kansen bij elke bonusgame. Het is niet verplicht om elke kans te gebruiken. Na de 1e en na de 2e draai, mag je beslissen of je de score behoudt of dat je nog een ronde wilt spelen om te proberen een hogere score te behalen. De score na de 3e draai is definitief.

[maxbutton id=”15″]

De punten van het bonusspel worden opgeteld bij de punten die je in je dice games al had behaald. Een bonusgame is dus een goede manier om snel op te klimmen richting een score van 1.000 punten of meer. Bij een score van 1.000 punten heb je de maximale prijs behaald van 100 keer je inzet.

Het bonusspel kent nog een unieke feature: de mogelijkheid om je in de bonusgame behaald aantal punten te verdubbelen. Als het rouletteballetje valt in het vakje met het nummer 16 kun je de maximale score van 2.000 punten halen. Een score van 2.000 levert maar liefst 200 keer je inzet op. Het dubbele van wat je bij de meeste online dice games kunt winnen. Met een inzet van € 5 per spel kun je zo tot maximaal € 1.000 winnen!

Dice Bonus Roulette kent ook nog een getrouwheidsmeter. Elke keer dat je een set dices in de slots plaatst, krijg je ‘n punt erbij in deze getrouwheidsmeter. Bij het behalen van 200 punten, mag u een keer dubbelen om te bepalen hoeveel spelletjes u gratis mag spelen. U kunt dus tot maar liefst zes gratis dice spelletjes verdienen. Dit zijn zes gratis kansen op de maximale prijs van 200 keer je inzet.

Golden Palace bonus

Dice Bonus Roulette is speelbaar bij onder andere Golden Palace. Golden Palace heeft een no deposit bonus van € 5 (bonus zonder dat je een storting hoeft te doen) voor iedereen die een account aanmaakt bij Golden Palace. Doe je daarna een eerste storting, dan krijg je nog eens 200% bonus tot maximaal € 500 op je eerste storting. Concreet houdt dit in dat een storting van bijvoorbeeld € 50 een bonus van maar liefst 100 euro oplevert.

[maxbutton id=”15″]