Dice Cup is een Dice Game met als thema Voetbal, welke exclusief speelbaar is bij Golden Palace. De meeste online casino’s hebben wel een dice game in het teken van voetbal. Bij bijvoorbeeld Unibet speel je Soccer Wheels, bij Golden Palace speel je Dice Cup.

Dice Cup

Dice Cup is een wat ouderweste Dice Game die je alleen bij Golden Palace kunt spelen. Dat het een oudere dice game is, zie je terug aan de graphics. Die zijn niet echt meer van deze tijd. Inzetten kan vanaf 25 cent per spelletje en tot maximaal 5 euro per dice spelletje.

dice cup golden palaceDice Cup heeft een autoplay functie. Dat betekent dat de dobbelstenen door een computer voor je in de roosters worden geplaatst. Het voordeel is dat je zo razendsnel een hoop dice spelletjes af kunt werken. Het nadeel is dat de strategie van de computer wellicht niet de uwe is. De computer gaat voor winnende combinaties en vormt ook een winnende combinatie van 20 punten als hij daarmee een kans op het vrijspelen van het bonusspel vergooit.

Het bonusspel houdt in dat u eens schot dient te plaatsen. Hiermee kunt u 100 tot 1.000 extra punten verdienen. Het grote nadeel van dit bonusspel is dat niet in elk bonusspel de 1.000 punten achter een van de voetballers zit. Hiermee kan het bereiken van het bonusspel op en forse tegenvaller uitlopen! Niettemin zijn er leuke prijzen te winnen. De maximale prijs is 100 keer uw inzet en met een inzet van 5 euro is dat toch de moeite!

Speel nu Dice Cup