Dice of Fortune:Goede vormgeving

Dice Of Fortune. Die naam klinkt ons al als muziek in de oren. Dit is een klassiek dobbelstenen spel die je een leuke variatie biedt op de standaard video slots. Het is hier dice of fortune progressivenamelijk de bedoeling om, net als bij andere dice spellen, de beste combinaties te maken met dobbelstenen. Je hebt de beschikking tot vier velden waarin je de tekens met elkaar moet combineren.

Het spel is in het thema rondom geld gebouwd. Wanneer je een prijs wint, komt er in een soort 3D bewerking een fontein van geld voor je in beeld. De makers van dit spel hebben dus in ieder geval veel tijd en moeite gestopt in de vormgeving en dat terwijl dice spellen normaal gesproken toch niet veel voorstellen qua graphics en dergelijke. Dit is dan ook een onderdeel waar Dice Of Fortune zich in onderscheidt ten op zichten van de rest van de dice spellen.

Gebruik een overbodig vak

In het spel zitten ook nog bonus dobbelstenen verworven. Wanneer je die drie weet te combineren, krijg je een mooie bonus bovenop je gewonnen prijzen. We raden je dan ook aan om je te concentreren op de bonussymbolen. De rest van de symbolen leveren je namelijk niet zo heel veel geld op en dan moet je wel dusdanig goed combineren dat je ook nog eens veel geluk moet hebben met wat je allemaal krijgt. Een andere handigheid bij dit spel is dat je een van de vier vakken zou kunnen gebruiken als ‘rommel’ vak. Dat wil zeggen dat je lijnen die je eigenlijk niet kunt gebruiken, dumpt in een vak waarin je dan ook niet echt meer probeert om te combineren.

Geluk en vooral veel tactiek

Ondanks dat je veel geluk moet hebben met welke lijnen je op welk moment krijgt, is Dice Of Fortune wel echt een spel waar het draait om tactiek. Probeer je lijnen op de goede plek in te zetten en denk goed na voordat je een keuze maakt. Wie weet win jij op deze manier wel een hoop mooie prijzen met dit uitdagende spel.

 

KLIK HIER OM DICE OF FORTUNE TE SPELEN EN 5 EURO GRATIS SPEELGELD TE ONTVANGEN