Emerald Forest Dice Game: Cartooneske uitstraling

Emerald Forest, het klinkt als een woud waar je een hoop diamanten en ander soort mooi spul tegenkomt maar niets is minder waar. Wanneer je het spel opent tref je emerald forest dice gamemeteen een stripfiguur aan die op z’n kop wordt gewurgd door een slang. Het thema van het spel is dan ook heel cartoonesk en daarmee onderscheidt dit dobbelstenen spel zich van de anderen. Veel dice spellen zijn namelijk altijd neutraal en weinig omvattend als het om het grafische deel gaat maar Emerald Forest is de uitzondering op de regel. Het maakt het spel dan ook wat leuker om te spelen, en zeker om een beetje rond te kijken tijdens het nadenken.

Uitdagend en lastig spel

Want nadenken, dat zal je zeker moeten. In tegenstelling tot veel video slots moet je namelijk goed nadenken bij dit spel. Je krijgt de beschikking over vier verschillende vakken die je moet vullen met verticale lijnen van symbolen. Die symbolen moet je met elkaar combineren. Wanneer je er drie naast elkaar hebt, krijg je een aantal punten naar aanleiding van een tabel. Vanaf een bepaald aantal punten krijg je een bonusprijs. Ook is er een bonussymbool die kan leiden tot een bonusprijs. We raden je dan ook aan om voor de bonus te gaan, dat is de beste en snelste manier om zo veel mogelijk geld te verdienen bij dit uitdagende spel.

Laat je niet afleiden door de tekeningen

Een handige manier om tot goede combinaties te komen kan zijn dat je een vak gebruikt om al je overbodige lijnen in te dumpen. Soms is het nodig om symbolen met goede symbolen toch maar te dumpen, zodat je andere symbolen weer beter kunt combineren. Je moet dus echt goed nadenken bij dit dobbelstenen spel. Zorg dan ook dat je constant gefocust bent en laat je niet afleiden door de plaatjes.

KLIK OM EMERALD FOREST TE SPELEN EN 5 EURO GRATIS SPEELGELD TE ONTVANGEN!