Fakir Dice: een vernieuwend spel

Speel je graag op online video kasten en ben je eigenlijk wel een beetje klaar met de geijkte standaard spellen die bestaan uit vier of vijf rollen? Probeer dan eens Fakir Dice uit. Dit spel wordt dan misschien nog wel onder de videoslots geschaard maar is absoluut niet te vergelijken met de standaard spellen die altijd veel te vinden zijn op de sites van de online casino’s. Het thema van dit spel staat in het teken van dobbelstenen en het is de bedoeling om zo veel mogelijk goede combinaties te maken. Die combinaties leveren je punten op en als je een bepaald aantal punten behaald, kun je geld gaan verdienen.

Tactisch spel

Dit spel draait, in tegenstelling tot veel andere spellen, toch ook vooral om tactiek. Je krijgt namelijk telkens een lijn van drie verschillende dobbelstenen te zien en je kunt die dus plaatsen in vier verschillende vakken. Na elke lijn die je hebt geplaatst moet je dus goed kijken welke je er achteraan plaatst en soms is het dan ook verstandig om een of twee vakken te gebruiken als ‘rommel’ vak. Je speelt je zelf in die vakken dan dus eigenlijk kapot, zodat je in de overige vakken wel de goede combinaties kunt maken.

Prijs aan de hand van tabel

Wanneer je boven een vooraf aangegeven aantal punten komt, ga je voor het grotere geld spelen. Je krijgt dan aan de hand van een tabel een prijs. Hoe hoger het aantal punten is dat je vergaart in de basisronde, hoe meer geld je uiteraard krijgt. Het leuke aan Fakir Dice is, naast de variatie ten opzichte van andere spellen, dat het leuk vormgegeven is. Het thema is heel aantrekkelijk vormgegeven en het tempo van het spel ligt hoog waardoor je flink door kunt spelen. Je moet wel constant goed opletten bij de dobbelsteen spellen, je kunt er namelijk geen autoplay op los laten. Dat wil je ook niet, want als je goed op let, heb je de grootste kans om mooie prijzen te winnen bij dit spel.

KLIK HIER OM FAKIR DICE TE SPELEN EN 5 EURO GRATIS TE ONTVANGEN!!