Gold Spinner: de bekende dice game uit de speelhallen

Een van de meest populaire speelautomaten uit de Belgische speelhallen, is wel de Gold Spinner. In de meeste speelhallen van bijvoorbeeld Magic Dice en Napoleon Games, vind je meerdere speelautomaten waarop je Gold Spinner kunt spelen. Online kun je ‘m helaas slechts bij één online casino spelen: Napoleon Games. Gold Spinner is namelijk gemaakt Bell Fruit Games. Dat is ‘n bedrijf dat is te linken aan Willy Michiels. Bingokoning Willy Michiels is de voormalige eigenaar van Napoleon Games.

Hoe werkt Gold Spinner?

De online versie die je bij Napoleon Games kunt spelen is exact de versie die je ook kunt vinden in de speelautomatenhallen van Magic Dice en Napoleon Games. Inzetten kan vanaf € 0,25 en kan tot € 15 per spelletje. Hoe meer je inzet per spel, hoe hoger de winst, maar natuurlijk ook hoe sneller je door je accountsaldo heen bent als je niet wint. De maximale prijs is € 500. Dat komt omdat € 500 de maximaal toegestane prijs is in de speelautomatenhallen in België. Bij een inzet van € 10 of € 15 krijg je er online nog wel wat mystery games bij, waardoor de feitelijke hoofdprijs een stuk hoger ligt.

Dice Spinner is ‘n 4-box dice game, dat wil zeggen dat er vier boxen zijn waar je de dobbelstenen in moet leggen. Elke combinatie van drie dezelfde dobbelstenen levert je punten op. Er zijn drie combinaties die 20 punten opleveren, twee combinaties die 40 punten opleveren, drie combinaties die 60 punten opleveren, een combinatie die 120 punten oplevert en een combinatie die het vrijspelen van het bonusspel oplevert.

Hoe win je bij Gold Spinner?

Je hebt 100 punten nodig om te winnen. Dit puntenaantal is genoeg om je inzet te verdubbelen! Voor het maximale prijzenbedrag zijn 1.000 punten nodig. In dat geval win je 100 keer je inzet of in het geval van een inzet van € 10 of € 15, in totaal € 500 en nog de nodige Mystery Games. Een Mystery Game is ‘n bonusspel waarin je minimaal 100 punten dient te behalen. Als het je lukt om 100 punten te halen, win je direct wederom de hoofdprijs. Het loont dus de moeite om te spelen voor deze hoofdprijzen met Mystery Games.

Gold Spinner

Extra punten zijn te verdienen door winnende combinaties te vormen in drie van de vier boxen. In dat geval mag je het bij elkaar gespeelde aantal punten vermenigvuldigen met de factor 1,5. Als je het voor elkaar krijgt om in alle vier de boxen een combinatie te vormen van drie dezelfde dobbelstenen, mag je je puntenaantal zelfs verdubbelen. Tot slot leveren 9 dezelfde dices in één box je 200 extra bonuspunten op! Dat helpt je goed op weg richting de hoofdprijs waarvoor 1.000 punten nodig zijn.

Gold Spinner – bonusspel

Extra punten en mystery games zijn ook te verdienen met het bonusspel van Gold Spinner. Dit bonusspel speel je vrij door een combinatie te vormen met drie keer het bonussymbool op een van de 5 win lijnen die elke box telt. Deze bonusdice is ‘n witte dice met een rood teken erop. Als je er drie van op één van de win lijnen hebt, begint direct het bonusspel.

Dit bonusspel bestaat uit een rad. Op dit rad stat op elk vakje een puntenaantal geschreven en op één vakje een Mystery Game. Je wint de prijs die op het vakje staat, waarop de wijzer stil komt te staan.

Gold Spinner bonusspel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment