Laser Lock-Up is een in oktober 2015 uitgebrachte dice game die tot op heden exclusief speelbaar is in het online casino van Golden Palace. Het aanmaken van ‘n account bij Golden Palace via deze link levert je nu een registratiebonus van € 5 gratis speelkrediet op. Deze € 5 bonus zonder storting kun je bijvoorbeeld gebruiken om Laser Lock-Up eens uit te proberen.

[maxbutton id=”25″]

Drie verschillende bonusgames bij Laser Lockup dicegame

Laser lockup bonus

Met dit bonusspel B kun je tot 1.000 bonuspunten winnen. 1.000 punten, betekent dat je de maximale prijs van 100 keer je inzet wint!

Behalve een futuristisch design met bijbehorende flashy graphics, heeft de Laser Lockup dice game ook wat vernieuwende bonusspelletjes.  Bij het vormen van ‘n winnende combinatie van drie identieke dices, begint er bovenin het speelscherm een LockUp laser te draaien! In totaal zijn er 5 Lockuplasers. Als je er drie gericht krijgt op het veld met daarop “Bonus A” begint het bonusspel – met de weinig originele naam Bonusgame A – te draaien. Als je er drie richt op “Bonusgame B”, heb je “Bonusgame B” vrijgespeeld.

De bonusspellen mogen dan weinig spectaculaire namen hebben, de gameplay van deze bonusspellen is wel indrukwekkend en vernieuwend ten opzichte van andere online dice games. Bonusgame A en bonusgame B zijn qua spelverloop vrijwel identiek. Het verschil is dat je bij Bonus A maximaal 250 punten kunt winnen en bij Bonus B maximaal 1.000 punten. Verder heb je bij bonus B 3 schoten in plaats van 1 schot, zoals bij bonus A. Ook heeft Bonusgame B een zogenoemde “Spiegelbonus”.

In deze bonusgames moet je ‘n laserstraal door een doolhof van spiegels leiden. Op elke spiegel weerkaatst de laserstraal, wat deze bonusgames moeilijker, maar zeker ook uitdagender en spannender maakt. Je moet zelf instellen welke kant de laserstraal op draait en hoe je de spiegels wilt positioneren. Als alles goed staat, geeft je de bevestiging en dan wordt de laserstraal afgevuurd.

[maxbutton id=”25″]

Bonusspel A en bonusspel B

Als de laserstraal een van de doelwitten raakt, kun je ervoor kiezen of om of dit doelwit nog eens te beschieten met de laserstraal om er achter te komen welke prijs er verscholen zit achter het doelwit, of je kunt verder gaan richting ‘n ander doelwit. Houdt goed in de gaten hoeveel schoten je nog over hebt, want de prijs die hoort bij je laatste schot, moet je houden. Bij bonusgame A heb je slechts één schot, bij bonusgame B maar liefst 3 schoten. De kansen om veel punten te winnen zijn dus veel groter bij bonusgame B.

In bonusspel B heb je dan ook nog spiegels die dienen als “multipliers”, spiegels die je puntentotaal vermenigvuldigen met ‘n bepaald aantal. Dit werkt eenvoudig. Als je bijvoorbeeld je laser afvuurt op een spiegel met 200 punten en je hebt al 3 spiegels geraakt, dan win je 3 maal 200 = 600 punten! Op deze manier speel je snel ‘n groot aantal punten bijeen en kom je snel in de buurt van het maximaal aantal te behalen punten van 1.000.

[maxbutton id=”25″]

Bonusspel C: Laserroulette

Laserroulette laser lockup golden palace

Laserroulette, het derde bonusspelletje van Laser Lockup. Bij dit bonusspel kun je tot 5 Mystery Games winnen!

En dan is er natuurlijk ook nog het reguliere bonusspel, het bonusspel dat bij elke dice game wordt geactiveerd als je ‘n combinatie vormt met drie bonus dices. In de dice game Laser Lockup heet dit bonusspel (wederom heel origineel) Bonus C: Laserroulette. In deze Laserroulette richt je je laserstraal op een drietal kolommen. In deze eerste kolom staan euro’s, in de tweede kolom het soort prijs (bonus, punten of mystery games) en in de derde kolom het aantal keren dat er wordt vermenigvuldigd. Hoe hoger je inzet, hoe groter de kans op de echt grote prijzen. Je kunt tot maximaal 5 Myster Games winnen!

Kortom: uitdagende bonusspelletjes en de mogelijkheid om tot 5 Mystery Games te winnen, maken Laser Lockup tot een heel aantrekkelijke en interessante dice game.

 

[maxbutton id=”25″]

Voor meer informatie over dice games, verwijzen we je door naar onderstaande artikelen: