Molino Dice is een dice game die zowel online gespeeld kan worden als in de speelautomaten van onder andere Golden Palace, Mirage Games en SuperGame.

De inzetmogelijkheden bij Molino Dice liggen tussen de 25 euro cent en € 2,50 per spel. Daarmee ligt de maximale winst op € 250 bij een inzet van € 2,50. Geen interessant spel voor High Stakers dus, voor beginnende Dice Game spelers is dit wel een interessant spel.

Molino Dice

Golden Palace Molino Dice

Molino Dice: 3 roosters en een spannende bonusgame

Molino Dice is een traditionele Dice Game met 3 roosters, waarbij je 100 punten nodig hebt om een prijs te winnen. Er zijn wel een aantal interessante toevoegingen gedaan, waardoor Molino Dice een van de aantrekkelijkste dice games om te spelen is. De puntentelling wijkt iets af van wat we gewoon zijn bij Dice Games en staat duidelijk vermeld in de puntentabel op de online speelautomaat.

Er zijn minder combinaties die slechts 20 punten opleveren. Een combinatie met dobbelstenen met de waarde 2, levert bijvoorbeeld 25 punten op in plaats van 20 . Een combinatie met dobbelstenen met de waarde 3 zelfs al 30 en zo verder. Uw winstkansen nemen hierdoor gevoelig toe.

Omdat Molino Dice slechts 3 roosters kent, is het vormen van winnende combinaties in 2 roosters al voldoende om extra punten te scoren. Als het u lukt om winnende combinaties te vormen in 2 roosters, wordt uw puntentotaal met 1,5 vermenigvuldigd. Als het u lukt om in alle drie de roosters winnende combinaties te vormen, wordt uw puntentotaal zelfs verdubbeld.

Een 9 alike (9 keer dezelfde dobbelsteen in één rooster) levert 200 extra punten op naast 5 keer de waarde van dat symbool. Elk rooster bij Molino Dice kent immers 5 wijnlijnen. Een voorbeeld: u legt 9 keer de dobbelsteen met het hartje in één rooster dan ontvangt u daarvoor (5 keer 60 punten) + 200 punten = 500 punten. Daarmee bent u al goed op weg richting het puntentotaal van 1.000 punten dat benodigd is om de maximale winst van 100 keer uw inzet te behalen.

Klik hier om Molino Dice te spelen

Bonus games Molino Dice

Molino Dice kent twee bonusspellen. Beide bonusspellen zijn vrij te spelen door het molino-symbool (Molino betekent molen in het Spaans) in de roosters te leggen.

Je ontvangt gratis spellen als je 5 molinosymbolen op het scherm weet te leggen. Het maakt niet uit waar en ze hoeven zelfs niet eens op een winlijn te liggen. Bij deze gratis spellen hoef je uiteraard niet in te zetten. De waarde van alle symbolen wordt verdubbeld tijdens deze gratis spellen, waardoor je vrij snel voldoende punten bij elkaar gespeeld zult hebben voor een geldprijs. Bij 5 Molino-symbolen ontvang je 6 gratis spellen, bij 6 Molino-symbolen 9 gratis spellen en bij 7 of meer Molino-symbolen ontvang je zelfs 12 gratis spellen!

De tweede bonusgame speel je vrij door met de Molino-symbolen een combinatie te vormen op een van de 15 winlijnen. De bonusgame begint met het verschijnen van een molen met vier wieken waar ronddraaiende dobbelstenen aan hangen. Je dient op “stop” te drukken om de dobbelstenen te doen stoppen. De waarde van de dobbelsteen verschijnt dan en dit is het aantal bonuspunten dat je hebt behaald. Lukt het je om identieke dobbelstenen te doen stoppen, dan worden de waardes van deze dobbelstenen met elkaar vermenigvuldigd.

Het opmerkelijke is dat je recht hebt op één herkansing. Bevalt de score in het bonusspel je niet of denk je hoger te kunnen scoren, dan kun je het bonusspel nog een keer over spelen. De score van de herkansing is dan wel definitief.

Klik hier om Molino Dice te spelen