Mystery Chips is een Dice Game die het allemaal heeft: fraaie graphics, makkelijk speelbaar, een spannend bonusspel en toch trouw gebleven aan het originele Dice Games -concept.

Mystery Chips

Mystery Chips dice gameInzetten kan bij Mystery Chips vanaf € 0,25 en met een maximum van € 5 per spelletje. Uw maximale winst kan oplopen tot 100 keer uw inzet, dus € 500 bij een inzet van € 5. Met name in het spannende bonusspel van Mystery Chips loopt uw winst snel op. Zoals bij zo veel Dice Games is de beste Dice games tactiek dan ook om alles op alles te zetten om het bonusspel vrij te spelen.

De rode dobbelsteen met een teken erin, is het bonussymbool van Mystery Chips. Drie van deze dobbelstenen naast elkaar op een winlijn zetten levert het vrijspelen van het bonusspel op. Zomystery chips dice game online gauw als het bonusspel begint, wordt duidelijk waarom deze online dice games Mystery Chips heet!

Je krijgt 24 Mystery Chips te zien. Een achttal bonussen zitten hierin verborgen. Je wint de bonus die je als eerste drie keer selecteert. Een unieke bonusgame waarbij je evenveel kans maakt op Mystery spellen dan op een kleine bonus van 100 punten.

Per rooster kun je één bonusspel vrijspelen, dus je kunt maar liefst 4 bonusspellen vrijspelen tijdens één spel Mystery Chips. Je kunt je puntentotaal nog verder opvoeren door winnende combinaties te scoren in 3 roosters. Je puntentotaal wordt dan vermenigvuldigd met 1,5. Je puntenaantal wordt zelfs verdubbeld als je in alle 4 de roosters winnende combinaties vormt. 9 identieke dobbelstenen in één rooster plaatsen levert 200 bonus punten. U ziet, genoeg mogelijkheden om bij de dice game Mystery Chips een leuk geldbedrag bij elkaar te spelen!

De combinatie van dit spannende en lucratieve bonusspel met de eenvoudige speelbaarheid en mooie graphics maakt Mystery Chips tot een van de aan te bevelen Dice Games die momenteel speelbaar zijn in Belgische online casino’s en online speelautomatenhallen!

Speel nu Mystery Chips bij Golden Palace