Pirates Dice: Dobbelstenen spel met piraten

We hoeven je bij dit spel vast niet uit te leggen wat het thema is van het dobbelstenen spel. Precies, piraten dus. Ondanks de avontuurlijke naam, is het spel eigenlijk een Pirates Diceredelijk basic dice spel. De graphics laten je wel zien dat je iets met piraten te maken hebt maar verder is het spel zoals bijna alle andere dobbelstenen spellen. Je hebt vier vakken waarin je de symbolen die in een legenda staan, moet combineren. Je krijgt elke beurt een verticale lijn met drie symbolen en vervolgens moet je die op een horizontale of diagonale lijn zien te combineren. Ieder symbool heeft z’n eigen waarde en soms is het verstandig om een aantal combinaties over te slaan zodat je in een ander vak wellicht weer een betere combinatie kunt bouwen.

Goede variant op traditionele spellen

Dit spel is een leuke variant voor mensen die normaal gesproken veel video slots en dergelijke spelen. Het is namelijk een heel ander soort spel. Je moet echt goed nadenken bij iedere lijn en het is dan ook bijna niet te vergelijken met bijvoorbeeld een traditionele gokkast. Daar is namelijk alles op geluk gebouwd en bij Pirates Dice is het een kwestie van tactiek. Natuurlijk, je moet ook geluk hebben met de juiste lijnen op het juiste moment maar waar je de lijn plaatst is volledig aan jezelf.

De bonussymbolen

Naast de gewone symbolen is er ook ruimte voor een bonussymbool. Wanneer je die drie keer weet te combineren krijg je een bonusprijs bovenop de prijs die je sowieso al kunt winnen. Wij raden je dus ook aan om voor die bonussymbolen te gaan want dat is de snelste en beste manier om veel prijzen te winnen. Maar pas ook op dat je je niet blind staart op de bonussymbolen, je moet natuurlijk ook nog naar de andere symbolen kijken.

SPEEL PIRATES DICE EN ONTVANG TOT 250 EURO BONUS!