Rapid Rush jackpot staat op springen: € 38.506

Goed nieuws voor de liefhebbers van dice games en grote jackpot prijzen, want het lijkt er sterk op dat de Rapid Rush-jackpot op springen staat. Meestal wint de winnaar van de Rapid Rush-jackpot een paar duizend euro. Nu zit er al meer dan 38 duizend euro in deze jackpot! Wij hebben ook ‘n mooie aanbieding voor je waarmee je met € 5 gratis speelgeld je kans kunt wagen voor deze jackpot.

Deze jackpot viel voor het laatst begin deze maand. Op 7 maart om precies te zijn. Toen won een gelukkige speler een bedrag van € 5.000. In februari viel de Rapid Rush-jackpot twee ker. Op 19 februari won een speler € 1.000 en op 22 februari won een speler € 2.000. Behalve dat je een record kunt vestigen, kun je ook het mooie bedrag van maximaal € 38.506 bijschrijven op je bankrekening als je de Rapid Rush jackpot plundert.

Hoe maak je kans op de Rapid Rush-jackpot?

Om kans te maken op deze jackpot, dien je uiteraard wel de dice game Rapid Rush te spelen. Het hangt van je inzet af, hoeveel de jackpot uiteindelijk bedraagt. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de jackpot natuurlijk.

speel rapid rush met € 5 gratis speelgeld

De minimale inzet bedraagt € 0,25 per ronde. Met deze inzet maak je kans op een jackpot van € 500. Dat is maar liefst 2.000 keer je inzet. Ook met de inzet van € 0,50 per spelletje, maak je kans op 2.000 maal je inzet. In dit geval komt dat neer op maar liefst € 1.000 cash geld. Een inzet van € 1 per spelletje levert – je raadt het al – een jackpot op van € 2.000. Dit loopt zo op en het wordt steeds interessanter. Met een inzet van € 10 per spelletje Rapid Rush, maak je kans op een jackpot van niet minder dan 25 duizend euro! In totaal is er dus minimaal € 38.506 aan jackpots te verdelen.

Rapid Rush jackpot

Hoe win je de Rapid Rush-jackpot

De jackpot is te winnen in het bonusspelletje van deze dice game. Je speelt dit bonusspel door drie bonussymbolen op een van de 20 win lijnen op je scherm te krijgen. Het loont dus om volle bak voor dit bonusspel te gaan in plaats van je te richten op combinaties die bijvoorbeeld 20 punten per winnende combinatie opleveren.

Het bonusspel van Rapid Rush bestaat uit een zogenaamd Rad van Fortuin. Op dit rad staan in totaal 16 verschillende vakjes. Er zijn 14 vakjes waarmee je bonuspunten kunt verdienen, er is één vakje waarmee je een mystery game kunt verdienen en is er één vakje waarmee je de jackpot wint! De hoogte van de te winnen jackpot hangt zoals gezegd af van je inzet. Je maakt kans op de maximale jackpot als je € 10 per spelletje inzet. Gelukkig zijn er ook hele mooie bedragen te winnen met lagere inzetten.

Als het je lukt om 500 punten of meer te verzamelen, dan speel je een extra bonusspelletje vrij. Dit extra bonusspel heet Rapid Rush Boxes en is een extra kans op het winnen van de jackpot. Bij dit tweede bonusspel is het de bedoeling dat je de juiste boxen opent. Hoe meer punten je in het eerste bonusspel hebt behaald, hoe meer boxen je mag openen.

Wie 500 punten heeft behaald in het eerste bonusspel, mag één box openen. Bij 700 punten mag je twee boxen openen en bij 1.000 punten mag je drie boxen openen. Het is dus belangrijk om in het eerste bonusspel zoveel mogelijk punten te behalen. Des te groter is je kans op de jackpot.

Waar kun je gratis Rapid Rush spelen?

Het klinkt haast als te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Je kunt Rapid Rush echt gratis spelen. Dat kan bijvoorbeeld bij Lucky Games, waar je nu een bonus krijgt van € 5 zonder dat je hoeft te storten!

Het enige dat je hoeft te doen om deze € 5 gratis speelgeld te kunnen incasseren, is een account aanmaken bij Lucky Games.

speel rapid rush met € 5 gratis speelgeld

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment