Spinning Cube 2

De dice game Spinning Cube 2 is exclusief speelbaar bij Palladium Games. Dit artikel gaat over deze dice game. Voor uitgebreidere informatie over de spelregels en tactiek verwijzen we je naar onze pagina met de dice games speluitleg en onze pagina met de beste dice games strategie.

Hoe werkt de dice game Spinning Cube 2?

Spinning Cube 2 kent vijf verschillende inzetmogelijkheden. De minimale inzet bedraagt € 0,25 per ronde, terwijl de maximale inzet € 5 per ronde bedraagt. Daar tussenin heb je nog de mogelijkheid om € 0,50, € 1, € 1,50 en € 2,50 in te zetten. Het moge duidelijk zijn: hoe hoger je inzet, hoe meer je kunt winnen.  De hoofdprijs is namelijk 100 keer je inzet en ‘n extra mystery game.

Hierin wijkt Spinnin Cube 2 af van de meeste dice games. Het is gebruikelijk dat bij 1.000 punten de hoofdprijs van 100 keer de inzet wordt uitgekeerd.  Spinning Cube 2 doet dat ook, maar doet er een extra schepje bovenop voor spelers die 1.500 punten halen. Zij krijgen bovenop 100 keer de inleg, ook een Mystery Game. Bij een Mystery Game is het voldoende om 100 punten te halen om 100 keer je inzet te winnen!

Punten speel je bij elkaar door winnende combinaties te vormen met de dice symbolen. De dice symbolen met 1, 2 en 3 ogen leveren 20 punten per combinatie op. De dice symbolen met 4 of 5 symbolen leveren 40 punten met combinatie op en de dice symbolen met 6 ogen, een zwart Aziatisch teken en een blauw Aziatisch teken leveren 60 punten op. Het groene Aziatische teken levert 120 punten op als je een winnende combinatie vormt met drie van deze dice symbolen op één van 5 win lijnen die elk van de 4 roosters kent.

Spinning Cube

Spinning Cube 2 Bonusspel

Het bonussymbool is de dice met een rood Aziatisch teken. Dit bonussymbool levert je geen punten op, maar een bonusspel als je drie van deze bonus dices op één rij hebt gezet. Dit bonusspel bestaat uit ‘n rad met daarop verschillende prijzen. De prijs waarop het rad stil valt, is de prijs die je wint! Simpeler en spannender kan het haast niet.

De meest interessante prijs op het bonusrad is uiteraard het puntentotaal van 1.000 punten. Op die manier heb je zeker 100 keer je inzet. Als je zelf nog minimaal 500 punten bij elkaar weet te spelen krijg je zelfs de hoofdprijs van 100 keer je inleg en ‘n extra Mystery Game waarmee je nog eens – op tamelijk eenvoudige wijze – 100 keer je inzet kunt winnen.

Andere  manieren om extra punten te verdienen zijn het plaatsen van winnende combinaties in drie van de vier roosters (1,5 keer je puntentotaal), winnende combinaties plaatsen in alle vier de roosters (2 keer je puntentotaal) of 9 identieke dices plaatsen in één rooster (+ 200 punten).

Waar kun je Spinning Cube 2 spelen?

Spinning Cube is exclusief speelbaar bij Palladium Games. Een account aanmaken bij Palladium Games is uiteraard volledig gratis. Voor nieuwe spelers is er een welkomstbonus van 100% tot maximaal € 100. Na deze bonus kom je in aanmerking voor een Palladium Games no deposit bonus van € 10 middels de bonuscode ‘SAMBA’. Elke maand is er ook nog een cashback actie waarbij je 50% van je verloren inleg terugkrijgt van Palladium!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment