STVV Dice

De STVV Dice Game is de dice game voor supporters van de 1e klasse voetbalclub Sint Truiden VV. Golden Palace is sponsor van Sint Truiden en dat is geweten. Onder de naam STVV Dice Game en de slogal “Voetbal, volk en vuur” is er nu een dice game compleet gewijd aan de Sint Truidense voetbalvereniging.,

Winnen tot € 500 per spel

Inzetten kan vanaf € 0,25 per spel en tot maximaal € 5 per spel. De uitbetalingen zijn zoals bij de meeste dice games: vanaf een puntenaantal van 100 – wat niet zo heel STVV Dice Golden Palacemoeilijk te bereiken is – verdubbel je je inzet en de maximale prijs bedraagt 100 keer de inzet als je 1.000 punten bij elkaar weet te spelen. Winnende combinaties in 3 boxen leveren 1,5 keer je puntentotaal op en als je in 4 boxen een winnende rij weet te formeren, wordt je puntenaantal zelfs verdubbeld. De kans is klein, maar als het je lukt om 9 dezelfde dices in één box te plaatsen, krijg je 200 punten extra.

[maxbutton id=”14″]

Eentonigheid

De dice-symbolen zijn exact dezelfde zoals in de meeste dice games. De dobbelstenen met 1, 2 en 3 ogen leveren 20 punten op, de dobbelstenen met 4 en 5 ogen leveren 40 punten op en de dice met zes ogen levert 60 punten op. Dan zijn er ook nog vier dices met chinese tekens, waarvan de rode tekens dienen om het bonusspel vrij te spelen.

STVV Dice is een wat ons betreft tegenvallende dice game. Het logo van STVV komt terug in het design van deze dice game, maar dat was het dan ook wel. Voor de rest doet het weinig aan voetbal denken. Wij hadden liever gezien dat je spelers van Sint Truiden in de slots moet plaatsen en een bonusgame met bijvoorbeeld penalty schieten. Hopelijk brengen we Golden Palace hiermee op een idee.

STVV Dice Game is exclusief speelbaar bij de sponsor van Sint Truiden: Golden Palace. Voor nieuwe spelers ligt er een no deposit registratiebonus van € 5 klaar. Op je eerste storting krijg je dan ook nog eens 200% bonus met een maximum van € 500.

[maxbutton id=”14″]