Take It Or Not

Neem het of niet

Neem het of niet, is de vertaling van dit spel. En dat wordt dan ook wel heel letterlijk genomen bij Take It Or Not. Je moet namelijk in vier vakken proberen zo veel take it or not dice gamemogelijk goede combinaties te maken en die keuzes zijn helemaal aan jou. In tegenstelling tot een hoop video slots en dergelijke, draait dit spel dan ook vooral om tactiek. Natuurlijk heb je ook een beetje geluk nodig dat je de juiste lijnen op het juiste moment krijgt maar iedere keuze die er gemaakt moet worden, wordt gemaakt door jezelf.

Simpele vormgeving

Het opvallende aan de vormgeving van dit spel is dat het heel neutraal is. In de vakken staat op de achtergrond ‘Take It Or Not’ maar verder is het een heel zakelijke lay out van dit spel. De makers hebben daar bewust voor gekozen, zodat de focus echt puur op het spel zelf kan worden gelegd. Uiteraard bestaan de symbolen uit de traditionele dobbelstenen en er is dan ook geen plek voor enige poespas in dit spel. Het is gewoon wat je ziet, en de naam sluit daar mooi bij aan in dit geval.

Leuke variatie voor spelers

Het leuke aan de dice spellen is dat het een mooie variatie is ten opzichte van normale video slots en dergelijke. Daar speel je normaal gesproken met vier of vijf rollen en heb je geen enkele invloed op wat er allemaal gebeurt. Bij dit spel maak je zowat alle keuzes zelf. Soms moet je een hele mooie combinatie laten voor wat het is zodat je kans maakt op een nóg mooiere combinatie. Het zijn vaak dan ook lastige keuzes bij Take It Or Not maar dat is ook wat dit simpel ogende spel alsnog zo spannend en uitdagend maakt. Een echt denkspel waar je ook nog eens wat leuke prijzen mee kunt winnen.

SPEEL TAKE IT OR NOT EN ONTVANG 5 EURO GRATIS CASINO GELD