The Sailorman dice game

The Sailorman is een dice game die exclusief speelbaar is bij Golden Palace. Deze dice game staat helemaal in het teken van Popeye The Sailorman. Het is tegenwoordig nog een van de weinige dice games met drie slots in plaats van de gebruikelijke vier slots.

Voor een nadere uitleg van dice games en de best te hanteren strategie verwijzen we je door naar ons artikel met speluitleg en ons artikel over de best te hanteren strategie Sailorman dice gamebij dice games. Bij het spelen van een dice game met 3 slots komt wat meer geluk kijken dan bij een dice game met 4 slots. Een ander verschil is dat je bij het vormen van winnende combinaties in 2 slots al 1,5 keer je puntenaantal krijgt en dat je puntenaantal wordt verdubbeld als je in alle drie de slots een winnende combinatie weet te vormen. Ook heb je slechts 80 punten nodig om een prijs te winnen.

 [maxbutton id=”1″]

Popeye the Sailorman

Alles in deze dice game doet denken aan de tekenfilmserie Popeye The Sailorman. Naast de dobbelstenen met daarop 1 tot en met 6 ogen, komen namelijk ook de karakters uit de tekenfilm terug in deze dice game. Een dobbelsteen met daarop Bluto (ook wel Brutus genoemd) levert 60 punten op, net zoals de dobbelsteen met daarop Olivia, de vrouw om wie Bluto en Popeye eeuwig strijden in de tekenfilms.

De dobbelsteen met Popeye zelf erop, levert 120 punten op. De bonusgame speel je vrij door drie dobbelstenen met een anker in een winnende combinatie te zetten. Bij deze bonusgame krijg je 1 tot 10 “golden games”.

De inzetmogelijkheden zijn: € 0,25, € 0,50, € 0,75, € 1, € 2, € 2,50 en € 5. De hoofdprijs is zoals gebruikelijk 100 keer je inzet. Bij een inzet van € 5 kun je dus tot maximaal € 500 winnen. Daarnaast is er ook een jackpot gekoppeld aan deze dice game. Tijdens het spelen van The Sailorman maak je dus ook kans op een extra prijs dankzij deze progressieve jackpot.

Een andere extra feature is de mogelijkheid om 40 keer je inzet te winnen. Elke keer dat je een winnende combinatie vormt met het symbool waarop Popeye met een scheepsrad staat, krijg je ‘n scheepsrad. Als je er 6 hebt, win je 40 keer je inzet. Na elk spelletje blijven verzamelde scheepswielen uiteraard staan. Net zolang tot je er zes hebt verzameld en je 40 keer je inzet mag incasseren.

[maxbutton id=”1″]