Triple Wheels is een door Gaming1 ontwikkelde Dice Game die vooralsnog alleen in het online casino van Circus te spelen. Triple Wheels is interessant voor met name de spelers die niet al teveel geld per spelletje in willen zetten. De maximale inzet bedraagt namelijk € 1,50 en je doet al mee vanaf € 0,10 per spelletje. Deze lage maximale inzet betekent dat je met een inzet van slechts € 1,50 al kans maakt op de maximale prijs.

***KLIK HIER VOOR € 250 BONUS BIJ CIRCUS***

Triple Wheels

Triple Wheels dice game circusIn dit artikel bespreken we de online dice game Triple Wheels. Voor een algemene uitleg over dice games, verwijzen we u door naar onze Dice Games speluitleg. Voor de tactiek die u het best kunt hanteren, verwijzen we u door naar onze Dice Games strategie pagina.

Een inzet van € 1,50 heeft als voordeel dat je bij het bonusspel tot maar liefst 25 Mystery Games vrij kunt spelen. Dat wil zeggen 25 kansen op de maximale prijs, waarbij het behalen van 100 punten voldoende is om de hoofdprijs van 100 keer je inzet binnen te slepen. Met € 1,50 kans op maximaal 25 keer € 1.500 is een aantrekkelijke opportuniteit.

De bonusgame verklaart meestal de naam van een dice game. Zo ook in dit geval. De bonusgame van Triple Wheels vinden we een van de leukste en vooral spannendste

TripleWheels dice game

De spannende bonusgame van Triple Wheels!

bonusspellen die op dit moment te spelen zijn. Je draait namelijk niet aan één wiel, maar aan drie wielen.

Het eerste wiel is een multiplier, het tweede wiel het aantal bonuspunten dat je ontvangt en het derde wiel het aantal Mystery Games dat je ontvangt. De multiplier wordt vermenigvuldigd met zowel het aantal bonusgames als het aantal punten. Als eerste stopt het 2e wiel, vervolgens het 1e wiel en daarna het 3e wiel. Deze bonusgame blijft dus spannend tot de allerlaatste seconde.

Triple Wheels kun je vooralsnog alleen bij Circus spelen. Ben je nog geen speler bij Circus? Dan ligt er een stortingsbonus van € 250 voor je klaar, plus € 5 gratis voor de virtuele sportweddenschappen en € 10 no deposit bonus als je de Circus app downloadt nadat je ‘n keer gestort hebt.

***KLIK HIER VOOR € 250 BONUS BIJ CIRCUS***