Ooit heerste de reus Antigoon op ‘n klein eiland in de Schelde. Elke kapitein die de Schelde opvoer moest de helft van zijn vracht als tol afstaan aan Antigoon. Zo niet, dan werd zonder pardon hun rechterhand eraf gehakt en in de Schelde gegooid. Wheel of Antwerp staat helemaal in het teken van Antwerpen. Historie en heden worden gecombineerd in één unieke Dice Game.

Brabo en Antigoon

De held Brabo wist uiteindelijk Antigoon te doden en de Schelde te bevrijden van het juk van deze niets en niemand ontziende tiran. Nadta Brabo Antigoon had gedood, hakte hij de rechterhand van Antigoon eraf en gooide hij deze in de Schelde. Dit om alle kapiteins wiens rechterhand door Antigoon eraf was gehakt te wreken. Het “hand” werpen van BrOnline Dice Game Wheel of Antwerpabo diende als inspiratie voor de naam van de stad: Antwerpen. Op de Grote Markt van Antwerpen is het standbeeld van Brabo nog altijd te bewonderen.

Brabo dient ook als inspiratie voor het bonusspel – vrij te spelen door drie Unibet symbolen te combineren -van het van prachtige graphics voorziene Wheel of Antwerp. In deze Dice Game zitten subtiel karakteristieke trekjes van Antwerpen verwerkt, zoals bijvoorbeeld de Sinksenfoor. De bonusgame is opgedragen aan de held Brabo. Ook de tiran Antigoon speelt een rol: zijn rechterhand wijst de door jou gewonnen prijs aan als het rad tot stilstand is gekomen. Wijst de hand van Antigoon het vakje Mystery aan, dan verschijnt er een diamant – nog zo’n verwijzing naar Antwerpen – die het aantal mystery games aanwijst.

Wheel of Antwerp

Wheel of Antwerp is een fraai ontworpen Dice Game. Wij vinden deze Dice Game qua graphics zelfs een van de mooiste Dice Games die er op dit moment te spelen is. Een absolute aanrader: zeker ook gezien de ruime inzetmogelijkheden die variëren van € 0,25 tot de maximale inzet van € 15 per dice spel.

Speel Wheel of Antwerp bij Unibet en ontvang tot € 200 bonus