24k Gold Reels Jackpot

Air Dice heeft ‘n dice slots versie uitgebracht van de inmiddels erg populaire dice game 24K Jackpot. Net zoals de dice game heeft deze 24kK Gold Reels een drietal jackpotten, waarvan de grootste jackpot – de Grand Jackpot – kan oplopen tot boven de 10 duizend euro! Je kunt deze dice slot spelen bij onder andere Golden Palace, waar je als nieuwe speler een gratis bonus zonder storting van € 5 krijgt.

€5 gratis speelgeld betekent dat je in elk geval tien keer gratis kunt draaien aan 24K Gold Reels Jackpot, want de minimale inzet per draai bedraagt € 0,50. Deze inzet kun je maximaal opvoeren tot € 25 per draai, wat ook het wettelijk bepaalde maximum is voor dit type slot machine. In totaal heeft deze dice slot tien win lijnen en je speelt altijd met alle tien win lijnen. Het aantal win lijnen kun je dus niet zelf instellen. Dat is geen probleem, want de kansen om te winnen bij dice slots zijn het grootst als je met alle mogelijke win lijnen speelt.

24K Gold Reels Jackpot: scatter symbolen

Het draait bij deze dice slot allemaal om de jackpot natuurlijk. Deze jackpot is te winnen in het bonusspel van deze dice slot. Dit bonusspel – Gold Wheel Bonus Game genaamd – speel je vrij door minimaal drie scatter symbolen op de reels te krijgen. Het scatter symbool is eenvoudig te herkennen. Dit scatter symbool is een gouden dobbelsteen (dice) met het opschrift 24.

Bij drie van deze scatter symbolen speel je de Gold Wheel Bonus Game vrij. Bij vier scatter symbolen krijg je naast dit bonusspel er nog een mystery game bij en bij vijf scatter symbolen krijg je er zelfs 6 mystery games bij.

24K Gold Reels Jackpot: Gold Wheel Bonus Game

Tijdens de Gold Wheel Bonus Game draai je aan ‘n soort van rad van fortuin, een wheel of fortune zoals de Amerikanen het plegen te noemen. Dit rad bestaat uit 16 verschillende vakjes. Het principe is simpel: je geeft ‘n draai aan het wiel en je wint de prijs die geschreven staat op het vakje waarop het viel stil valt.

De jackpot winnen is vrij pittig. Er is één vakje voor elk van de drie jackpots, er is één vakje met ‘n mystery game en de overige 12 vakjes bevatten een prijs in euro’s. Ook  mooi meegenomen, maar het gaat natuurlijk allemaal om de Grand Jackpot van deze gokkast met daarin vele duizenden of zelfs meer dan tienduizend euro!

Je maakt al kans op deze jackpot met ‘n inzet van € 0,50. De hoogte van je inzet is namelijk niet van invloed op de hoogte van de jackpot. Wel is het zo dat je een grotere kans hebt dat de jackpot valt als je speelt met ‘n hogere inzet. Dat is overigens gebruikelijk bij het spelen op gokkasten met progressieve jackpots.

24K Gold Reels

24K Gold Reels Jackpot: Mystery Games

Mystery Games kun je winnen tijdens de Gold Wheel Bonus Game of door het verzamelen van 4 of 5 scatter symbolen tijdens het reguliere basisspel van 24K Gold Reels Jackpot.

Het idee achter een Mystery Game is eenvoudig. Het is alles of niets. Je wint tijdens een mystery game bij elke winnende combinatie, de maximaal mogelijke prijs op de gokkast. De maximale winst op deze gokkast – afgezien van de jackpot – is 100 keer de inzet per draai. Als je tijdens ‘n mystery game dus ‘n winnende combinatie vormt – en dan maakt het niet uit welke combinatie – win je sowieso € 100. Vorm je geen winnende combinatie, dan heb je pech en win je niets.

24K Gold Reels Jackpot: wat kun je nog meer winnen?

Afgezien van het scatters symbool zijn er nog 10 andere symbolen die je een prijs op kunnen leveren. Het minst leveren de dices met 1, 2 of 3 ogen op, al zijn ook deze symbolen interessant, want vijf keer een identieke dice op een van de 10 win lijnen, levert je nog maar liefst 60 keer de inzet per win lijn op, oftewel 6 keer de totale inzet.

De dices met vier of vijf ogen leveren in geval van vijf dices op één win lijn 80 keer de inzet per win lijn of 8 keer de totale inzet op. De dice met 6 ogen levert je 200 keer de inzet per win lijn op of 20 keer je totale inzet.

Dan zijn er ook nog een tweetal dices met Aziatische tekens. Deze leveren tot maar liefst 600 keer de inzet per win lijn ofwel 60 keer de totale inzet op als je er vijf op een rij hebt op een van de win lijnen van 24K Gold Reels. Het meest waardevolle symbool is de groene dice met daarop ‘n boeddhistisch teken. Vijf van deze symbolen leveren je bij een inzet van € 1 (€ 0,10 per win lijn) maar liefst € 100 op.

Het Wild-symbool kan je helpen bij het vormen van winnende combinaties. Het Wild-symbool dient namelijk als joker voor elk ander symbool. De muts van de joker staat ook op deze dice, zodoende is dit symbool eenvoudig te herkennen als Wild-symbool.

SPeel 24k gold reels

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment