Deal or No Deal dice slot

Deze dice slot is gebaseerd op de gelijknamige televisiequiz Deal or No Deal. In deze televisiequiz dienen de deelnemers opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. De prijzen zitten in koffers. Telkens speelt de deelnemer weg, waarna de bank een bedrag berekent. De deelnemer mag kiezen: of dit bedrag incasseren of verder gaan met koffers wegspelen, niet wetende welke prijzen er zitten in de overblijvende koffers.

Op deze online dice slot, hoeft u gelukkig geen ingewikkelde vragen te beantwoorden. Het bonusspel, Deal or no Deal, dient vrijgespeeld te worden door middel van het draaien aan deze online slot machine.

Deal or no Deal – de bonus game

Om de bonus game van Deal or no Deal vrij te spelen, dient u drie bonussymbolen op de rollen van deze dice slot te krijgen. Dit bonussymbool is te herkennen aan het opschrift “Deal or no Deal The Slot Game Wild”.

In totaal staan er 26 verschillende koffers opgesteld in dit bonusspel. Een koffer is van u.  In elk geval de kofefers zit een bepaald bedrag. U dient koffers uit te kiezen die uit het spel verdwijnen. Vanzelfsprekend kunt u de inhoud van de koffers niet zien. Elke keer nadat u een koffer heeft uitgekizen die vervolgens uit het spel verdwijnt, doet de bank u een voorstel.

U kunt dan kiezen tussen of verder spelen of uw koffer voor dit bedrag verkopen aan de bank. De bank weet natuurlijk wel wat er in uw koffer zit en wat er in de andere nog in het spel zijnde koffers zit. Het bod van de bank is hierop gebaseerd.  Het is dus echt een kwestie van zo lang mogelijk uw zenuwen in bedwang zien te behouden en op het juiste moment een keuze maken tussen zekerheid (het bod van de bank) of gokken (uw eigen koffer).

Na dit bonusspel kan volledig at random nog een ander bonusspel gestart worden. Dit kan The Player’s Choice zijn, waarin u de keuze maakt uit een drietal koffers. De inhoud van de door u gekozen koffer, wordt toegevoegd aan uw accountsaldo. Een andere bonusgame eis The Banker’s Offer. In dit bonusspel krijgt u de keuze uit vijf koffers. U mag vervolgens kiezen tussen een bod van de bank accepteren of een nieuwe koffer openen. Spanning op en top dus in deze dice slot.

deal or no deal dice slot carousel

Deal or no Deal – het basisspel

Het is in het basisspel natuurlijk vooral zaak om het bonusspel vrij te zien spelen. De echt interessante prijzen worden namelijk verdeeld in dit bonusspel. Toch valt er ook in het basisspel van Deal or No Deal Dice Slot wel wat te rapen. Combinaties van minimaal drie identieke symbolen op een van de 10 winlijnen van deze online dice slot machine, leveren u winst op.

Hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw winst uiteraard zal zijn. Toch kan het geen kwaad om niet al te grof in te zetten. U kunt al uw geluk beproeven op deze dice slot vanaf € 0,10 per spin. De maximale inzet, interessant voor high stakers, bedraagt € 10.

Winnen doet u vooral met de groene dice. Deze groene dice levert u tot maximaal € 1.000 op plus 400 Super Games. Met een Super Game kunt u middels een draai aan een Wheel of Fortune tot maximaal € 10 winnen. In totaal kunt u dus ook nog eens tot maximaal € 4.000 extra winnen met deze Super Games. Dit maakt Deal or no Deal tot een erg interessante dice slot machine voor spelers op zoek naar grote prijzen!

speel deal or no deal bij carousel

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment