Octan Overdrive

Octan Overdrive is een dice slot van Air Dice. In het voorjaar van 2016 werd deze dice slot uitgebracht door Air Dice. Je kunt deze dice slot spelen in vrijwel alle legale online speelhallen in België. Wij geven de voorkeur aan Golden Palace. Dit in verband met €5 speelgeld dat iedereen die daar een account aanmaakt krijgt. De eerste storting levert vervolgens nog eens een bonus van 200% tot maximaal 500 euro op.

In Octan Overdrive neem je plaats achter het stuur van een snelle sportauto. Tijdens het spelen rijd je met deze sportauto over een weg waarlangs behoorlijk wat casino’s en andere gebouwen met neonlichten staan. Deze weg loopt dwars door Velo City, een fictieve Amerikaanse stad. Een beetje vergelijkbaar met de weg van Lier naar Herentals, maar dan wat groter.  🙂 Dat is origineel bedacht van Air Dice, want dit hebben we nog niet eerder gezien in een dice slot.

Wat ook origineel uitgedacht is, is dat je er op deze dice slot geen rollen draaien, maar dat de dices op je voorruit terechtkomen. Grafisch is dit een van de betere dice slots die momenteel legaal speelbaar zijn vanuit België.

speel octan overdrive met 5 euro gratis

Octan Overdrive: hoe werkt deze dice slot?

Je bestuurt deze dice slot door middel van de knoppen op het dashboard van de sportauto waarmee je rond scheurt. Zo kun je bijvoorbeeld je inzet bepalen. Deze inzet kun je variëren tussen € 0,25 per spin en tot maximaal € 5 per spin. Andere inzetmogelijkheden zijn € 0,50, 1 €, 1,50 €, 2 € en 2,50 €.

Er zijn in totaal vijf winlijnen op deze dice slot. De drie best uitbetalende symbolen zijn de drie hoofdrolspelers met hun sportauto. De hoofdrolspeler met de donkere sportauto levert je bij vijf symbolen vanaf 50 keer je inzet op. Dit is met afstand het best uitbetalende symbool van Octan Overdrive. De oranje sportwagen (dobbelsteen met 6 ogen) en de rode sportwagen (dobbelsteen met 5 ogen).

Anders symbolen op deze gokkast zijn de politieauto, een snelheidsmeter, een jerrycan met benzine en een finishvlag. In kolom 2 tot en met 5 is er ook nog een Wild-symbool. Dit Wild-symbool dient als joker voor alle andere symbolen van deze gokkast. Behalve uiteraard het scatter -symbool.

Octan Overdrive

Octan Overdrive: welke features heeft deze dice slot?

Octan Overdrive heeft een aantal interessante features. Octan Overdrive is een hoge variantie dice slot. Dat wil zeggen dat hier niet voortdurend kleine prijsjes vallen, maar dat de prijzen die vallen eerder wat hoger zijn.

Elke keer dat je een winnende combinatie op je scherm hebt, schakel je een versnelling hoger. Deze versnelling dient als een multiplier. Stel dat je bijvoorbeeld een winnende combinatie hebt gevormd, dan schakel je over naar de tweede versnelling. Als je in deze tweede versnelling, wederom een winnende combinatie vorm, mag je de winst maal twee doen. Stel dat je een euro inzet en dat je vijf keer de donkere sportauto op een van de winlijnen hebt, dan heb je € 100 gewonnen.

De sportauto waarmee je door Velo City scheurt, heeft 6 versnellingen. Je kunt dus maximaal doorschakelen tot de 6e versnelling. In deze 6e versnelling mag je je winsten maal zes vermenigvuldigen. Vijf donkere sportautos op een rij levert je dan maar liefst 300 keer je inzet op.

Octan Overdrive: nitro boost

In deze zesde versnelling kun je bovendien de NITRO boost vrijspelen. Deze NITRO boost levert tot maximaal 50 gratis spins op. Je wint deze bonus games als je minimaal 3 NITRO-symbolen op de rollen hebt staan. Hoe meer NITRO-symbolen, hoe vaker je mag draaien. Drie nitro symbolen leveren je 10 bonus spins op, vier nitro symbolen leveren je 25 bonus spins en de 50 bonus spins krijg je als je 5 nitro symbolen op de rollen weet te krijgen.

Tijdens deze bonus game blijf je in de zesde versnelling. Je kunt dus hele grote prijzen winnen tijdens deze bonus spins. Alle winsten worden namelijk vermenigvuldigd met de factor 6. Je kunt op deze manier tot maximaal 25 duizend euro winnen!

SPEEL OCTAN OVERDRIVE MET 5 € GRATIS SPEELGELD

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment