Win € 5.000 in het dice toernooi van Carousel

Carousel heeft elke maand een dice toernooi. Ook in maart. Het leuke is dat dit ‘n freeroll toernooi is voor iedereen die in de maand waarin het toernooi wordt gehouden, een storting heeft gedaan bij Carousel. In totaal wordt er meer dan € 5.000 bonusgeld weggegeven waarvan de winnaar maar liefst € 500 in zijn of haar account bij mag schrijven.

Meedoen aan de Dice Free Roll van maart 2016 is gratis

Meedoen is helemaal gratis als je deze maand al ‘n storting hebt gedaan of nog gaat doen. Het enige dat je hoeft te doen is te klikken op ‘inschrijven’, waarna je ticket om deel te nemen aan het maandtoernooi voor je klaar staat. Je krijgt 200 punten startgeld en het is de bedoeling dat je daar in 15 minuten zoveel mogelijk geld van maakt. Een kwestie dus van de juiste keuzes maken in de dice game en ook niet teveel treuzelen.

Je best doen is wel nodig. De beste dice gamer, ene ‘cancerbalance’ wist van 200 punten maar liefst 1.625 punten te maken. Op de 124e plaats staan Dom 1308, Daniel59 en Gaylord7100. Zij krijgen ieder € 16,67 bonusgeld. Toch mooi meegenomen in een free roll toernooi waar je gratis aan mee kunt doen. Je hebt nog tot 31 maart om mee te doen aan het dice toernooi van Carousel.

Om je wat op weg te helpen, krijg je van Carousel vandaag, morgen en overmorgen een extra bonus. Deze extra stortingsbonus bedraagt 25% met een maximum van € 250. Je profiteert dus maximaal van dit bonusaanbod van Carousel als je € 1.000 stort. Minder storten mag natuurlijk ook! Als je € 50 stort, krijg je een leuke bonus van € 12,50.

Bonussen voor nieuwe spelers en een nieuw spel

Als je nog geen account hebt bij Carousel, heb je nog € 10 gratis casinogeld tegoed van Carousel. Iedereen die een account aanmaakt bij deze legale online speelhal, krijgt namelijk € 10 gratis. Voor deze € 10 hoef je niet te storten. Dat mag wel natuurlijk.

Je krijgt een bonus van 100% op je eerste storting bij Carousel. Het maximaal te ontvangen bonusbedrag is maar liefst € 500. Op deze manier kun je dus wel even vooruit met Carousel.

Het Free Roll toernooi van maart waarin meer dan € 5.000 prijzengeld wordt verdeeld, de extra bonus van maximaal € 250 en de lucratieve bonussen voor nieuwe spelers zijn nog niet alles. Carousel heeft ook een nieuwe dice slot toegevoegd aan het spelaanbod: Tropic Tiki. Deze tropische verrassing kenmerkt zich door een lage minimale inzet van € 0,10 per draai en ongekend hoge prijzen. Je kunt namelijk tot 3.000 keer je inzet winnen.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment