Win een MacBook pro in het dice toernooi van Circus

Een nieuwe maand betekent nieuwe kansen. Elke maand organiseert Circus namelijk een dice toernooi. In dit dice toernooi worden interessante prijzen verdeeld onder de dice games fanaten. De winnaar van het maandtoernooi mag deze maand een Apple MacBook Air 13.3 in ontvangst nemen.

Heeft u al een account bij Circus? Zo niet, dan kunt u door middel van het aanmaken van een account bij Circus, direct meespelen in het dice toernooi van Circus. U doet dan direct mee voor de prijzen in dit dice maandtoernooi. Als nieuw lid van Circus komt u ook nog eens in aanmerking voor de welkomstbonus van maximaal € 250. Dit gratis bonusgeld is natuurlijk ook weer een uitstekende gelegenheid om uw kans te wagen in het dice toernooi.

Maandtoernooi: win een Apple MacBook Air

Elke maand selecteert Circus een andere dice game waarop het toernooi wordt gespeeld. Deze keer is dat Rapid Rush. U heeft nog tot en met 30 september de tijd om uw persoonlijke topscore neer te zetten. Als niemand deze topscore weet te verbeteren, bent u de winnaar van de Apple MacBook Air. U heeft tot maximaal 3 kansen. U doet mee voor € 5 per kans. U kunt dus al kans maken op deze prachtige prijs voor een bedrag van slechts 5 euro.

Wie in maximaal drie kansen de beste score neerzet, mag de Apple MacBook Air in ontvangst nemen. Heeft u niet de hoogste score, maar wel een goede score? Niet getreurd, want ook dan gaat u voor de prijzen. Inclusief de Apple MacBook Air worden er namelijk maar liefst 40 prijzen weggegeven aan de 40 spelers met de hoogste scores. U wint € 25 als u als 40e eindigt en dit loopt op tot € 500 als u tweede wordt in het dice toernooi van Circus.

Deze prijzen betreffen allemaal cash geld. Op het gewonnen geld zijn dus geen bonusvoorwaarden van toepassing. U kunt het gewonnen geld, als u dat wenst, direct nadat het bijgeschreven is in uw account, laten uitbetalen op uw bankrekening.

Week- en dagtoernooien: Samsung Tabpro S 12″ en € 500 cash geld

Circus organiseert niet alleen een maandtoernooi, maar ook week- en dagtoernooien. Elke week in september worden er 30 prijzen weggegeven aan de 30 spelers van elk weektoernooi. U heeft maximaal drie kansen om een topscore neer zetten en een van de 30 prijzen in de wacht te slepen. De beste speler van de week gaat er vandoor met een Samsung Tabpro S 12″. Voor 29 andere topspelers ligt er tot maximaal € 500 bonusgeld klaar.

Het dagtoernooi vindt dagelijks plaats om 7 uur ‘s avonds. Voor slechts € 2 doet u al mee voor de prijzen. Ook in het dagtoernooi is, om het leuk te houden voor zowel grote als kleinere spelers, een limiet ingesteld van maximaal 3 deelnames. Voor € 6 heeft u dus drie kansen op de hoofdprijs. In dit dagtoernooi is cash geld te winnen. De winnaar van de dag, wint € 500 cash geld. 19 andere spelers winnen bonusgeld, te beginnen met € 50 bonusgeld voor de speler die als tweede eindigt in het dagtoernooi.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment