Hi & Lo Dice is een van de door SkillNetGaming speciaal voor Unibet ontwikkelde Dice Games. Hoe dat te zien is? Deze dice game is alleen bij Unibet te spelen en het Unibet logo dient als bonussymbool. Duidelijker kan de exclusiviteit niet duidelijk worden gemaakt.

Hi & Lo DiceHi & Lo Dice kent inzetmogelijkheden tussen de € 0,25 en € 10, zodat deze dice game interessant is voor zowel recreatieve spelers als de zogenoemde High Stakers die wat grover inzetten om zo te trachten de hoofdprijs van € 1.000 in de wacht te slepen. 1.000 euro is immers het maximaal te winnen bedrag bij Hi & Lo Dice. Met een inzet van € 0,25 kun je ook leuke bedragen winnen, maximaal € 25. Toch weer meegenomen!

HI & Lo Bonusspel

Hi & Lo kent een unieke en aantrekkelijke bonusgame die dit tot een van de leukste en spannendste Dice Games maakt. Als je drie keer het Unibet-logo op een rij hebt gezet, begint de bonusgame.

De bonusgame begint met het spinnen van een rad. Op deze manier wordt bepaald met welke waarde het bonusspel begint en of dat je Mystery Games wint. In het Hi & Lo Bonusspel begin je met een getal tussen de 2 en 12.  Dit is de startworp. Vervolgens wordt er wederom geworpen, maar niet voordat je hebt geraden of de volgende worp hoger of lager zal uitvallen dan de startworp.

Voor elk goed gegokte worp, krijgt u punten. Het puntenaantal is gebaseerd op de kans. Hoe kleiner de kans dat een bepaalde worp hoger of lager uit zal vallen dan de vorige worp, hoe hoger het puntenaantal. Bijvoorbeeld: als uw startworp 10 is, dan zal gokken op een lagere volgende worp minder punten opleveren dan gokken dat de volgende worp hoger is. Toch is het verstandig om ook soms te kiezen voor wat minder punten, maar wel wat meer zekerheid op een mooie prijs.

U kunt door blijven gokken zolang u goed gokt. Gokt u fout, dan is het bonusspel afgelopen. Het bonusspel stopt op het moment dat u fout gokt of 1.000 punten bij elkaar heeft gegokt. Heeft u 1.000 punten, dan wint u het maximaal te winnen bedrag van uw inzet vermenigvuldigd met 100.

Speel Hi and Lo bij Unibet en ontvang tot € 200 bonus