Holland Power Gaming is een van de nieuwe spelers op de Belgische markt. Jackpot Dice is ‘n online dice slot van Nederlandse makelij. Het online gokkasten ontwikkelbedrijf uit het Nederlandse Berg op Zoom heeft met Jackpot Dice ‘n simpele, maar fijn speelbare online dice slot met progressieve jackpot afgeleverd.

Jackpot Dice

JAckpot Dice

Een mooie prijs gewonnen bij Jackpot Dice!

Jackpot Dice speel je met vijf lijnen. Om kans te maken op de progressieve jackpot dien je met de maximale inzet per lijn te spelen. Dat komt neer op een totale inzet van € 10 per draai aan deze online gokkast. Deze progressieve jackpot kan snel oplopen doordat elke keer als iemand Jackpot Dice speelt, er één procent van de inzet in de jackpot wordt gestopt. Deze jackpot kan oplopen tot maximaal € 25.000. Je wint deze jackpot als je de drie ster-symbolen op een van de vijf winlijnen hebt staan en je met de maximale inzet van € 10 per draai speelt.

Met minder spelen kan natuurlijk ook. Je speelt Jackpot Dice al vanaf € 0,05 per lijn, wat neerkomt op minimaal € 0,25 per draai. Natuurlijk is het wel zo dat hoe minder je inzet, hoe minder je ook wint! En, niet geheel onbelangrijk: met de minimale inzet maak je geen kans op de jackpot.

Behalve de jackpot, leveren ook andere symbolen geld op:

  • de roze dices met één oog en de blauwe dices met twee ogen leveren 40 keer de inzet op
  • de groene dices met 3 ogen en de rode dices met 4 ogen leveren 40 keer de inzet op
  • de blauwe dices met vijf ogen en de gele dices met 6 ogen leveren 80 keer de inzet op
  • de zwarte dices met het Chinese teken en de dices met de 7 erop leveren ook 80 keer de inzet op.

Jackpot Dice is een online dice slot voor spelers met geduld en een accountsaldo waarmee ze het wel even uit kunnen zingen. Jackpot Dice geeft namelijk niet vaak prijswinnende spins, maar als het prijs is, is het ook direct goed prijs!