De Blitz Diamond Card: wat heb ik daar aan?

De speelhal Blitz – te vinden aan de Statiestraat 42-44 – geeft aan trouwe klanten een zogenaamde Diamond Card.  In de speelzaal van Blits in de Antwerpse Diamant- en Stationsbuurt, kun je gratis zo’n Diamond Card aanvragen. Als je weleens bij Blitz speelt, is dat zeker een aanrader, want je kunt er leuke voordelen mee verdienen en zelfs gratis krijgen zonder ook maar iets te doen.

De voordelen van de Blitz Diamond Card

Het belangrijkste voordeel is de cashback die je krijgt als je een Blitz Diamond Card in je bezit hebt.  Je speelt met de Blitz Diamond Card namelijk cashless. Dat wil zeggen dat je saldo stort op je Blitz Diamond Card en hiermee kunt spelen in de speelhal van Blitz. De Blitz Diamond Card registreert vervolgens hoeveel je wint of verliest. In geval van een verlies, krijg je aan het einde van de maand 5% van het verloren bedrag uitgekeerd in bonuspunten op de website van Blitz.

Deze bonuspunten kun je inwisselen voor bonusgeld, waarmee je kunt spelen op de website van Blitz of je kunt dit geld besteden in de Blitz webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Blitz Webshop heeft het wel. Tablets, laptops, mobiele telefoons, tegoedbonnen voor de online kledingdiscounter Zalando, een dashboard camera, een popcornmachine en nog veel meer. Je kunt het allemaal krijgen als je voldoende Blitz-punten bij elkaar hebt gespaard.

Behalve bonussen en sparen voor cadeaus, krijg je ook leuke kortingen op vertoon van je Blitz Diamond Card. Bij Starbucks krijg je op vertoon van je kaart bijvoorbeeld het tweede bekertje koffie gratis. Bij Domino’s Pizza Antwerpen krijg je 10% korting op je bestelling en bij Aquatopia mag je bijvoorbeeld met 20% korting naar binnen. Leuke extra voordelen en slim bedacht van Blitz. Tot nu toe hebben we geen enkele andere speelhal gezien die dit zo inventief aanpakte!

Diamond Card-houders krijgen ook kortingen op snacks en drankjes in de speelhal van Blitz en je krijgt per e-mail als eerste alle uitnodigingen voor alle evenementen. Te beginnen met Thais Nieuwjaar dat op 14 april wordt gevierd in de speelhal van Blitz aan de Statiestraat in Antwerpen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment