Moody Fruits is bij Unibet de Dice Game voor waaghalzen en High Stakers bij uitstek! In deze humoristische Dice Game van Relax Gaming – exclusief gemaakt voor Unibet – kun je inzetten tot en met € 100. Ook als u wat minder in wilt zetten, is Moody Fruits een aanrader. Inzetten kan namelijk al vanaf 1 euro.

Moody Fruits

Moody FruitsIn Moody Fruits dient u 12 combinaties van drie fruitautomaatsymbolen zo gunstig mogelijk te plaatsen in vier roosters. Bij Moody Fruits speelt u dus niet met dobbelsteen symbolen, maar met fruitautomaat symbolen. Het humeur van deze stukjes fruit past zich aan uw winstkansen aan. Bent u op de goede weg richting een mooie prijs, dan kijken de fruitsymbolen vrolijk. Bakt u er helemaal niets van, dan kijken ze boos. Vandaar, Moody Fruits.

Moody Fruits helpt u op weg door roosters te laten oplichten indien u in dit rooster een winnende combinatie kunt vormen op een van de 5 winlijnen die elk rooster kent. Uiteraard is het niet verplicht om deze raad op te volgen. Als u elders in de roosters meer kansen ziet om punten te scoren, dan staat het u vrij om de fruitsymbolen daar te plaatsen.

Win tot 10.000 euro

Nadat u alle roosters heeft gevuld, worden de punten die u per winnende combinatie heeft behaald, bij elkaar opgeteld. Hoe meer punten u bij elkaar heeft gesprokkeld, hoe hoger uw prijs zal zijn. U kunt bij Moody Fruits tot 100 keer uw inzet winnen. Bij een inzet van € 100, kunt u dus in een spelletje dat nog geen 5 minuten duurt maar liefst 10.000 euro winnen.

Uw prijzenbedrag loopt op als u in 3 of 4 roosters winnende combinaties op de winlijnen weet te leggen. In dat geval wordt uw puntentotaal met respectievelijk 1,5 en 2 vermenigvuldigd. Legt u in één rooster 9 dezelfde symbolen neer, dan krijgt u 200 bonuspunten. Bij een inzet van 5 euro, is dat toch maar mooi 20 euro.

Moody Fruits heeft zoals alle Dice Games ook een bonusspel. U speelt het bonusspel van Moody Fruits vrij door een winnende combinatie te maken met 3 bonussymbolen op een rij. In het bonusspel krijgt u 15 schoten tot uw beschikking. Doel is dan om bepaalde symbolen drie keer in een rooster te krijgen. Hiermee speelt u nog extra schoten vrij, zodat u uw puntentotaal verder op kunt hogen en wellicht een gooi kunt doen naar de ultieme hoofdprijs van 10.000 euro.

Speel Moody Fruits bij Unibet en ontvang tot € 200 bonus