Dag van de Arbeid: extra bonussen bij Golden Vegas

Morgen is het de eerste van de maand mei. Dag van de Arbeid, maar ook een dag waarop het traditie is om meiklokjes uit te delen aan mensen die je nauw aan het hart staan of die je graag ziet. Golden Vegas doet daar uiteraard trouw aan mij. Golden Vegas heeft een Meiklokje voor alle spelers van de maand april.

Gratis bonus

Dag van de Arbeid? Dan kun je natuurlijk gaan protesteren tegen de maatregelen van de regering. Niet dat dat veel uithaalt. De regering is democratisch gekozen en de harde maatregelen zijn natuurlijk nodig om economische gaten te dichten. Gratis bestaat niet. Of toch wel? Bij Golden Vegas blijkt gratis toch wel te bestaan.

Heeft u in de maand april een storting gedaan bij Golden Vegas? Dan krijgt u gratis een bonus van € 2 van Golden Vegas. Deze € 2 bonus is een no deposit bonus, oftewel een bonus waarvoor u niet hoeft te storten.

50% stortingsbonus

Dat is overigens nog niet alles. Naast deze no deposit bonus geeft Golden Vegas u een extra bonus van 50% op je eerste storting op of na 1 mei. Stort je op 1 mei bijvoorbeeld € 100, dan krijg je een gratis bonus van € 50 van Golden Vegas cadeau, zodat je met € 150 speelkrediet de maand mei in kunt gaan. Deze bonus strekt tot een maximum van € 500.

Tot € 515 bonus voor nieuwe spelers

Heeft u nog geen account bij Golden Vegas? Nieuwe spelers krijgen bij Golden Vegas een no deposit bonus van € 10 bij het aanmaken van een account. Deze € 10 kun je gebruiken om een van de vele online dice games van Golden Vegas te spelen.  Daarnaast krijgt u ook € 5 gratis om virtual races uit te proberen. Dit zijn spannende virtuele wieler-, paarden-, motor- en hondenraces waarbij u geld kunt winnen door in te zetten op de juiste deelnemers.

Wij wensen u alvast veel speelplezier bij Golden Vegas en ook veel geluk tijdens het spelen! Ook wensen wij u een prettige Dag van de Arbeid.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment