Fortuna 2000 stopt ermee

De legale Belgische online speelautomatenhal Fortune 2000 is ermee gestopt. De B+ kansspelvergunning is weer ingeleverd bij de Belgische Kansspelcommissie en spelers van Fortuna 2000 kunnen voortaan terecht bij Bingoal. Of bij een van de vele andere legale Belgische online speelhallen!

De accounts van spelers van Fortuna 2000 zijn overgezet naar Bingoal. Je kunt met je Fortuna 2000-gebruikersnaam en -wachtwoord inloggen bij Bingoal. Natuurlijk is het niet verplicht om te gaan spelen bij Bingoal. Je kunt ook kiezen voor een van de vele andere online speelautomatenhallen, zoals bijvoorbeeld Golden Palace. Dat vinden wij de beste legale online speelautomatenhal van België.

Een aantal online speelautomatenhallen beschikken wel over een vergunning, maar hebben vooralsnog geen online speelautomatenhal op de website staan. Dit zijn onder andere Online Games, Atomik Gaming en Betfirst. Het is onbekend of deze partijen nog live gaan met een online speelautomatenhal en zo ja, wanneer dat dan gaat gebeuren.

Een viertal mooie bonussen

Tot die tijd kun je terecht bij een aantal online speelautomatenhallen die wel actief zijn. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

  • Golden Palace: voor nieuwe spelers ligt er een welkomstbonus van 200% tot € 500 klaar na de eerste storting! Dit is de enige legale, online speelautomatenhal met ‘n live casino. Je kunt hier live Dice Roulette spelen.
  • Golden Vegas: voor nieuwe spelers ligt er een eerste welkomstbonus van 100% tot maximaal € 500 klaar. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken bij Golden Vegas en een eerste storting te doen.
  • Prime Fortune: voor nieuwe spelers is er ‘n mooie welkomstbonus van 100% tot maximaal € 200. Alsof dat niet genoeg is, mag je ook 100 keer gratis dice games spelen. 100 keer gratis kans op 100 keer je inzet dus!
  • Carousel geeft je € 10 no deposit bonus na het aanmaken van een account. Dit betekent dat je dus niet eens ‘n storting hoeft te doen om een bonus te kunnen incasseren. Na deze no deposit bonus krijg een eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal € 500.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment