Lucky Games geeft dit weekend € 750 bonus weg

Goed nieuws voor spelers die graag hun accountsaldo fors aan willen vullen dit weekend. Lucky Games, een legale Belgische online speelhal, geeft dit weekend namelijk een bonus van maar liefst € 750 weg! Een perfecte gelegenheid om je accountsaldo aan te vullen, zodat je de komende dagen, weken of zelfs maanden weer vooruit kunt en je kans kunt wagen om grote prijzen te winnen bij Lucky Games.

Lucky Games weekendbonus: tot maximaal € 750

De bonus bedraagt 50% van je storting tot een maximum van € 750. Om optimaal te kunnen profiteren van deze weekendbonus van Lucky Games is een storting van € 1.500 nodig. Dat lijkt veel en dat is het ook wel, maar je zou bijvoorbeeld dit bedrag kunnen storten als zijnde het speelgeld van een paar maanden. Je krijgt namelijk niet elke keer zo’n kans op zo’n hoge bonus!  Natuurlijk kun je ook minder storten. De minimale storting bedraagt  € 20. In dat geval krijg je een bonus van € 10 van Lucky Games.

Lucky Games heeft ook weer twee nieuwe spellen toegevoegd aan de website. Hierdoor wordt de keuze qua dice games en dice slots nog ruimer dan deze al was! Twee nieuwe spellen die zijn toegevoegd zijn Hey Sweetie en Glam Life. Dit zijn twee fonkelnieuwe online dice slots, gemaakt door Gaming 1.

Klik voor deze Lucky Games bonus

Bonus voor nieuwe spelers

Als je nog geen account hebt bij Lucky Games, zul je eerst een account aan moeten maken om te kunnen spelen op de website van Lucky Games. Het beste is om eerst dit online casino eens te leren kennen met een gratis inschrijvingsbonus. Deze bonus krijg je na het registreren van een account bij Lucky Games. Je hoeft hier dus nog geen euro voor te storten, omdat Lucky Games je eerst € 10 cadeau doet om kennis te maken met de website van Lucky Games en de spellen van Lucky Games.

Een eerste storting bij Lucky Games levert een bonus van 100% tot maximaal € 500 op. Ook dit is een bonus waarmee je wel even vooruit kunt. In combinatie met de weekendbonus van deze week kun je helemaal een grote bonus binnen halen!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment