Paasbonus van € 250 en gratis rondjes Lucky Easter

Heeft u de verse croissants en het versgeperste sinaasappelsap van uw paasontbijtje al naar binnen gewerkt? Dan heeft Lucky Games een speciale paasbonus voor iedereen die vandaag een storting doet bij de online speelhal van Lucky Games. Voor nieuwe spelers is er een gratis registratiebonus van € 10 waarvoor niet gestort hoeft te worden!

Gratis bonus bij het aanmaken van een account

Heb je nog geen account bij Lucky Games? Dan is het dubbel profiteren. Bij het aanmaken van een account krijg je namelijk € 10 volledig gratis. Dit is een registratiebonus en hiermee kun je de dice games en dice slots van Lucky Games gratis en volledig vrijblijvend eens uitproberen. Behalve deze gratis bonus, is er ook nog een stortingsbonus voor nieuwe spelers. De eerste storting bij Lucky Games wordt verdubbeld met een bedrag van maximaal € 500. Ook krijg je € 2 gratis (zonder storting) voor het uitproberen van de Virtual Races en krijg je € 1 gratis (zonder storting) als je nadat je een account hebt aangemaakt, de mobiele app van Lucky Games downloadt.

Lucky Games

Ga voor de jackpot met de paasbonus van € 250

Als je al ‘n account hebt bij Lucky Games, kun je profiteren van de Paasbonus die vandaag en morgen wordt weggegeven. Alle spelers die een storting doen, komen in aanmerking van deze bonus. Wie tot en met 29 maart een storting doet, krijgt een bonus van 40% tot maximaal € 250. Dat houdt in dat als je bijvoorbeeld € 100 stort, je een bonus van € 40 ontvangt. Je hebt dan dus € 140 speelgeld.

Dat geld kun je bijvoorbeeld gebruiken om proberen een van de Lucky Games jackpots te winnen. De Rapid Rush-jackpot staat bijvoorbeeld op ruim € 38.000. Dat geld kun je vandaag winnen als je de dice game Rapid Rush speelt. Begin deze maand viel deze Rapid Rush-jackpot ook al. Toen won een speler € 5.000. Nu is de jackpot gevuld met een veelvoud van dit bedrag!

klik voor € 5 gratis van lucky games

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

One Response to “Paasbonus van € 250 en gratis rondjes Lucky Easter”

  1. Net even uitgeprobeerd en na een paar keer al gewonnen.
    Zo naar het café en zal het daar zeker mensen aanraden om te proberen.

Leave a Comment