The Great Old Dice: nieuwe online dice game bij Golden Palace

In navolging van STVV Dice heeft Golden Palace nu ook The Great Old Dice aan het spelassortiment toegevoegd. Deze dice slot staat – hoe kan het ook anders – helemaal in het teken van The Great Old, Royal Antwerp FC. Golden Palace is sponsor van deze voetbalploeg die onder leiding van Patrick De Cuyper, na jaren anonimiteit in Tweede Klasse, de sprong naar de hoogste voetbalklasse weer wil wagen.

The Great Old Dice

Voor grote fans van The Great Old is het uiteraard een absolute must om deze dice game te spelen. Het design van deze casino dice game is compleet gewijd aan FC Antwerp. Het logo, de voetballen, maar ook de voetballer van Royal Antwerp FC met het Antwerp-shirt aan met daarop Golden Palace als sponsor van de achterkant van het shirt. Afhankelijk van je inzet is er tot maximaal € 500 per dice spelletje te winnen.

Om deze € 500 te winnen, moet je wel de maximale inzet van € 5 plaatsen. Met minder spelen kan natuurlijk ook. The Great Old Dice speel je al vanaf € 0,25 per spelletje, waardoor deze dice game voor een ieders budget behapbaar is. Zoals altijd bij dice games, is een puntentotaal van 100 ook al voldoende om winst te behalen en je inzet te verdubbelen.

SPEEL NU THE GREAT OLD DICE GAME EN PAK € 5 GRATIS BONUS MEE

Puntentelling The Great Old Dice

Deze punten speel je bij elkaar door winnende combinaties te vormen van gelijke dobbelstenen (dices) op een van de 20 winlijnen die The Great Old Dice kent. Elke slot kent namelijk 5 winlijnen: drie horizontale winlijnen en twee diagonale winlijnen. Een combinatie van drie dezelfde dices levert 20 punten als deze dobbelstenen één, twee of drie ogen hebben. De dobbelstenen met vier en vijf ogen leveren je 40 punten op en de dobbelsteen met zes ogen levert 60 punten op. Dat is evenveel als de dobbelstenen met de zwarte en blauwe Aziatische tekens. Ook deze dices leveren 60 punten op. De dice met het groene Aziatische teken maakt het pas echt interessant, wat deze dice levert dubbel zoveel punten op: 120 punten voor een combinatie met drie van deze dobbelstenen op één van de 20 winlijnen van The Great Old Dice.

Bonusspel The Great Old Dice

Extra punten zijn te verdienen op een aantal verschillende manieren:

  • 200 extra bonuspunten als je 9 identieke dices in één slot plaatst.
  • een vermenigvuldiging van je puntentotaal met 1,5 als je drie van de vier slots vult met minimaal één winnende combinatie
  • een verdubbeling van je puntentotaal als je in alle vier de slots minimaal één winnende combinatie plaatst.

Het meest interessant is het bonusspel. In het bonusspel van The Great Old Dice zijn 100 tot maximaal 1.000 punten extra te verdienen. Belangrijk om te weten is dat 1.000 punten precies het puntentotaal is dat nodig is. Je verdient deze punten door een bal te schieten. Achter elke voetballer zit een bepaald aantal punten.

The Gread Old Dice game is exclusief te spelen in de online speelautomatenhal van Golden Palace. Dit omdat Golden Palace sponsor is van The Great Old. Golden Palace geeft nu registratiebonussen van € 5 weg aan iedereen die een account aanmaakt. Helemaal gratis en voor The Great Old fan een mooie gelegenheid om deze speciale RAFC dice game eens uit te proberen.

SPEEL NU THE GREAT OLD DICE GAME EN PAK € 5 GRATIS BONUS MEE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment