Neon Dice is een nieuwe online dice slot ontwikkeld door de spellenbouwer EGT waarbij je horizontale of diagonale winlijnen moet creëren met in totaal negen dobbelstenen. Erg simpel in de opzet, maar wel erg verslavend.

Neon Dice: hoe werkt deze dice slot?

Dit spel is erg simpel in opzet. Je moet drie dobbelstenen met hetzelfde getal aan de bovenkant in een horizontale of diagonale winlijn zien te krijgen. Als je een lijn met 1’en, 2’en, 3’en of 4’en krijgt, kun je daar maximaal 200 credits winnen. Bij de 5 en 6 is het maximum dat je kunt winnen 400. De speciale dobbelstenen met 7’s en 8’en zijn flink hoger dan bij de andere getallen, namelijk respectievelijk maxima van 500 en 1000. Echter, de hoogste combinatie is voor de dobbelsteen met het oosterse teken erop. Deze combinatie levert je maar liefst 1500 credits op. Deze punten kun je niet inleveren voor een pluche beer, maar zorgen ervoor dat je verder kunt spelen en dus niet de pagina hoeft te verversen.

De inzetmogelijkheden bij Neon Dice

Niet alle spellen in de online speelhal van Golden Vegas kennen meerdere manieren van inzetten. Neon Dice heeft dat wel. Bij het spelen van dit spel kun je zelf bepalen in welke mate je gaat inzetten. Je kunt kiezen voor de optie 5 tot en met 50 en voor de optie 10 tot en met 100. Met de eerste optie ben je weliswaar goedkoper uit, maar met de tweede optie heb je bij een succesvolle poging wel meer credits opgehaald.

Neon Dice

De alles of niets bonus feature bij Neon Dice

Het spel bestaat niet uit enkel en alleen het gedeelte met de dobbelstenen. Als tussenspel heb je de mogelijkheid een gewonnen jackpot te verdubbelen in een simpel kaartspel. Het enige wat je moet doen is raden of de kaart, die met de beeldzijde naar beneden ligt, rood of zwart is. Heb je het goed, dan verdubbel je je eerder gewonnen jackpot. Verlies je, dan raak je die punten kwijt. Tegen een computer een digitale versie van dit spel spelen is weliswaar anders dan zoals je het gewend bent, maar voor doorgestoken kaart hoef je niet te vrezen. Bij dit spelletje valt immers niet veel te verliezen, want de credits heb je een ronde later zo weer ingehaald. Soms duurt dit spelletje iets langer dan anders en kun je meerdere kaarten goed of fout gokken. Dit verschilt echter per speelronde.

Neon Dice jackpot cards

Daarnaast komt zo af en toe het spelletje Jackpot Cards voorbij. Dit spel is wellicht nog simpeler dan de twee andere spellen van deze gokkast. In zekere zin is het een soort memory, zij het dat je één van de kaartsoorten (harten, klaveren, ruiten of schoppen) compleet moet krijgen. Hierbij gaat het enkel en alleen om vier azen. Dit spel kent net als het hoofdspel veel bombarie, maar er gebeurt relatief weinig. Als je de jackpot wint, en die kans is aanzienlijk, dan win je alle credits die op dat moment in de jackpot zaten. Een leuke afwisseling met het hoofdspel en het levert ook nog veel credits op. Ook maak je een mooie kans op de Neon Dice Jackpot

SPEEL NEON DICE EN ONTVANG € 10 GRATIS