40 Super Dice is een online dice slot op Golden Vegas waarbij je drie of meer van dezelfde dobbelstenen in de winlijnen moet krijgen.

40 Super Dice uitleg

Als speler begin je met 5000 credits, de basispot. Het scherm telt een twintigtal dobbelstenen. Bij het dobbelen kun je inzetten tussen de 40 en de 200 credits. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de prijs die je kunt winnen. Bij de uitleg van het spel (de i-knop links onderin) kun je zien welke winlijnen deze gokkast kent. Binnen deze winlijnen moeten minstens drie dezelfde dobbelstenen na elkaar komen. De joker kan daar eventueel bij helpen, die, indien ze boven elkaar staan, opgaan in één grote joker. Voor de dobbelstenen met nummers 1, 2 en 3 geldt de laagst denkbare score van maximaal 500 credits bij een lijn van 5 stenen. Bij nummers 4 en 5 is het maximum 1000 credits en bij nummer 6 is dat 2000. Bij 3 of meer jokers is het maximum 5000 credits. In het sporadische geval dat je 3 of meer scatters naast elkaar hebt, krijg je maximaal zelfs 100000 punten.

SPEEL 40 SUPER DICE EN ONTVANG € 10 GRATIS

40 Super Dice: scatter symbolen

Om te zorgen dat je vaker een winlijn raakt, kent 40 Super Dice scatters. Scatters dienen als vervangers of opvullers op de gokkast. Als je eigenlijk nog een dobbelsteen met een 3 nodig had, kan zo’n scatter erg handig zijn om alsnog een lijn te krijgen. Echter komen deze hulpjes niet bij iedere trekking voorbij, dus daar moet je geluk mee hebben. Het is vrij lastig om precies alle mogelijkheden van winlijnen uit je hoofd te kennen en dat hoeft ook niet. Daarmee is tactiek vrij afwezig in het spel, want bij het klikken op de knop draaien alle rijen.

40 super dice

40 Super Dice: verdubbelen of verliezen

Een ander aspect van het spel is een kaartspelletje waarbij jij als speler moet kiezen tussen een zwarte of een rode kaart. Bij het kiezen van de juiste kaart verdubbel je je pot. Dit 50/50-spelletje is slechts een klein tussendoortje, maar je kunt hier wel je jackpot aanzienlijk mee vergroten. Deze credits laten je niet winnen, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat je langer door kunt spelen. Toch blijft het altijd apart om met digitale kaarten zo’n spel te spelen, want je hebt wellicht niet het gevoel dat de getrokken kaarten echt met toeval worden opgelegd. Heb je het antwoord fout, dan verlies je uiteraard de gehele inhoud waarmee je het gokspel in bent gegaan.

SPEEL 40 SUPER DICE EN ONTVANG € 10 GRATIS

40 Super Dice: tips en trucs

Het spel kent meerdere makkelijke trucjes waarmee je het spel kunt versnellen. Zo kun je door twee keer op de inzetknop te klikken het draaigedeelte van de gokkast overslaan. Dit scheelt je aanzienlijk in seconden. Ook kent het spel een automatische modus. Hierdoor verdwijnt weliswaar de eigen keuze om het kaartgokspel te spelen, maar je kunt zo wel het spel door laten gaan zonder enig oponthoud. Verder is het spel wel erg overzichtelijk. Weinig irritante geluiden, weinig overbodige details. Wellicht lijkt het hiermee wat minder op een klassieke gokkast, maar het maakt het spel wel aanzienlijk leuker.