5 Hot Dice is een eenvoudige en makkelijk speelbare dice slot gemaakt door EGT. Je speelt 5 Hot Dice bij onder andere Circus. Circus heeft nu voor nieuwe spelers een bonus zonder storting. Deze bonus zonder storting bedraagt minimaal € 10 en maximaal € 100! Een mooie gelegenheid om 5 Hot Dice of een van de andere spellen van Circus eens uit te proberen. Een account aanmaken en tot maximaal € 100 bonus zonder storting verdienen, kan via deze link.

5 Hot Dice: hoe werkt het?

5 Hot Dice speel je op een online slot machine met 5 verschillenden rollen, 3 rijen en in totaal 5 winlijnen. Je speelt altijd met alle vijf de winlijnen. Je kunt je inzet variëren tussen de € 0,05 per draai en € 5 per draai. Hiermee is 5 Hot Dice een aantrekkelijke slot machine voor zowel spelers die met een wat lagere inzet willen spelen als spelers die graag met een hoge inzet spelen om zo te proberen een mooi geldbedrag bij elkaar te spelen.

5 Hot Dice heeft ‘n achttal symbolen. De zes dobbelsteensymbolen, het 7-symbool en ‘n scatter symbool. De uitbetalingen worden interessant vanaf de dobbelstenen met 5 en 6 ogen. Dan kun je tot 100 keer je inzet winnen, terwijl de lagere dobbelstenen met één, twee, drie of vier ogen tot maximaal 40 keer je inzet op kunnen leveren. Tenminste, als je er vijf op één winlijn hebt staan! Het 7-symbool levert je tot 1.000 keer je inzet op, waarbij drie 7-symbolen op één winlijn al 20 keer de inzet oplevert. Een interessant en vooral lucratief symbool dus.

5 Hot Dice

Bonus features 5 Hot Dice

Met de gamble feature kun je je winsten op het spel zetten en proberen de gewonnen bedragen te verdubbelen. De gamble feature werkt simpel: je kiest tussen rood of zwart. Als je goed hebt gekozen, wordt je gewonnen bedrag verdubbeld en als je het niet bij het rechte eind hebt, ben je je winst kwijt. Een mooie en spannende manier om te proberen je winsten te verdubbelen.

5 Hot Dice heeft ook vier progressieve jackpots. De jackpots zijn verdeeld in vier niveaus. Het laagste niveau is klaveren, daarna komen ruiten en harten en schoppen sluit de rij als jackpot met het hoogste niveau en dus de hoogste inhoud in euro’s. De Jackpot Cards Mystery Bonus – waarmee je deze jackpots kunt winnen – speel je random vrij tijdens het spelen. Dit bonusspel bestaat uit 12 speelkaarten en het is aan jou om er drie met hetzelfde symbool uit te pikken. Lukt je dat, dan win je de jackpot van het desbetreffende speelkaartsymbool.

SPEEL 5 HOT DICE