Astro Dice is een  video-fruitmachine game (slots dice ) die bij Grand Games , Prime Fortune en Unibet. gespeeld kan worden. Payout ratio van deze slots dice bedraagt 93%. Dat is aanmerkelijk lager dan het payout ratio van de meeste dice games.

Slots dice met 20 winlijnen

slots dice astrodiceDeze slots dice heeft vijf rollen en in totaal 20 winnende lijnen. Er is een wild symbool en Astrodice kent ook bonusgames waarmee je je prijzengeld flink op kunt hogen. Inzetten kan vanaf € 0,01 tot € 20 per draai.  Kortom: een slots dice voor ieders budget.

Op het moment dat je een winnende combinatie vorm op één van de actieve winlijnen, gaat deze combinatie bewegen. Een winnende combinatie dient altijd te beginnen op de meest linkse rol. Er geldt hierbij een uitzondering voor scatter symbolen en bonus symbolen.

Het wild symbool vervangt alle symbolen, behalve de scatter symbolen en de bonussymbolen. Als je twee of meer scatter symbolen op het scherm krijgt, dan wordt de totale inzet met maximaal 5.000 keer vermenigvuldigd. Dit hangt af van het aantal scattersymbolen. Bij twee scatter symbolen vermenigvuldigt deze slots dice je inzet met 5x. Bij elk scatter symbool extra neemt deze multiplier toe tot maar liefst 5.000 keer je inzet. Voor dit laatste moet je wel vijf scattersymbolen stil zetten op je scherm. Met een inzet van € 20 per draai levert dat je € 100.000 op.

Rock & Roll

Als je op de 1e en de 5e reel het bonussymbool stil hebt gezet, dan wordt het bonusspel “Rock & Roll” gestart. In het bonusspel van deze slots dice, kun je kiezen uit 21 dobbelstenen. Elke dobbelsteen heeft een multiplier (1x tot en met 5x) waarmee je inzet wordt vermenigvuldigd. Er zijn ook dobbelstenen met satellieten met een multiplier van 1x tot en met 4x. Met dat verschil dat dit geldt voor het totale tot dan toe behaalde prijzengeld. Het bonusspel wordt beëindigd op het moment dat je de dobbelsteen kiest met het “Einde”-symbool. De maximale winst die je op deze slots dice met dit bonusspel kunt behalen is 280 keer de inzet waarmee je “Rock & Roll” hebt geactiveerd.

De slots dice Astrodice kent ook een functie “Free spins”. Met drie of meer “Free spins”-symbolen krijg je vrij spins toebedeeld. Het aantal Free Spins hangt af van hoe je het er vanaf brengt in de “Dice fall”. Je moet dobbelstenen laten vallen en het getal van het plateau waar ze op vallen, is het aantal free spins dat je krijgt.

Klik voor € 10 gratis speelkrediet bij Prime Fortune