Wie de doorsnee online gokkasten inmiddels erg goed kent, is Blood Pact een verfrissend alternatief.  De uitstekende graphics zorgen voor de meest spectaculaire gokkast bij Golden Vegas.

Blood Pact:Satanisch spannend

Als je niet vies bent van spookhuizen of horrorfilms is Blood Pact een erg aantrekkelijke gokkast. De sfeer is, in tegenstelling tot veel online gokkasten, een stuk minder gemoedelijk. Dreigende vioolmuziek, donderslagen, griezelige figuren op de gokkast en her en der het logo van het satanisme: een (bloedrode) ster met de punt naar beneden gericht. Ben je na een tijdje klaar met de spannende tonen die het spel kent, dan kun je het geluid altijd zachter zetten, of helemaal uit.

Spelregels

Het spelen van het spel is overigens niet heel veel anders dan bij de gemiddelde online gokkast. Bij Blood Pact heeft game developer Golden Vegas flink uitgepakt. Uitstekende graphics, maar ook een zeer duidelijke weergave van de winlijnen. Je kunt door met je muiscursor te zweven boven één van de getallen aan de zijkant precies zien welke combinatie er nodig is om die winlijn vol te krijgen. Je kunt gratis het spel spelen, maar daar moet je wel een account voor aanmaken. Desalniettemin kun je wel degelijk verder spelen als de credits op zijn. Dan moet je de pagina opnieuw laden. Zonder geld is het ook een leuk spel, alleen speel je het dan alleen voor het plezier en niet voor een eventuele prijs. Ook de Supergames zijn zonder geld niet bespeelbaar. Je begint hoe dan ook met 250 credits.

Bloodpact

Supergames

Indien je voldoende SG-punten hebt verzameld, kun je de zogeheten Supergames spelen. Die SG-punten verdien je niet zomaar, daar heb je maar liefst vijf van dezelfde dobbelsteen voor nodig. Onder “Supergames” verstaat het spel het draaien van een groot rad. De potentiële prijzen die je kunt winnen zijn: de jackpot, 10 euro (die prijs staat hier 3 maal tussen) of nog een SG-punt. Ook bestaat de kans dat je niets wint. Om mee te doen aan de Supergames moet je wel 0,10 eurocent betalen.

Griezelfiguren

De vier enge figuren die naast de dobbelstenen deel uitmaken van het spel zijn een landheer, een soort monster van Frankenstein, een vamp en een vleermuis. De vamp en de landheer zijn het meeste waard. Bij de vamp kun je maximaal 100 “euro” winnen en daarnaast ook 10 punten voor de Supergames. De landheer levert verreweg het meeste op: maximaal 100 euro, met 40 SG-punten. Het Frankenstein-monster en de vleermuis leveren maximaal 75 euro op, maar daar zijn opnieuw vijf goede dobbelstenen voor nodig. Deze figuren tellen uiteraard ook mee als “wildcards”.

Extra mogelijkheden

Je kunt zelf bepalen hoe goed de beeldkwaliteit is van het spel. Indien jouw computer niet zulke goede graphics aankan, is het een aanrader om de kwaliteit wat af te laten nemen. Dit kan door eerst de knop met het tandwiel, links onderin, aan te klikken en vervolgens de knop met de schuiven aan te klikken. Bij de knop met het vraagteken erop kun je de spelregels nog eens duidelijk nalezen.

SPEEL BLOODPACT