In november 2015 is door Gaming 1 de online dice slot Cirtakus uitgebracht. Hoewel de naam zou kunnen doen vermoeden dat deze online dice slot exclusief speelbaar is bij Circus, is dat zeker niet het geval. Deze online dice slot is speelbaar bij onder andere Family Game Online en Magic Wins.

Cirtakus online dice slot

Cirtakus is een online dice slot, volledig in Circus-stijl, waarbij op de 5 rollen van deze slot machine dobbelstenen en circussymbolen staan. In het Cirtakus-circus, lopen vier dieren rond. De olifant zorgt voor free spins, de beer met de rode neus is het ‘Frozen Wild’-symbool, de muis is de multiplier en de panter geeft je extra credits. Voor degenen die niet weten wat een Frozen Wild-symbool is: een Frozen Wild symbool is een soort van joker zoals in het kaartspel, dit symbool kan dienen als elk ander symbool.

Er zijn zeven verschillende inzetmogelijkheiden: € 0,20, € 0,50, € 1, € 1,50, € 2, € 2,50 en € 5 per draai aan de gokkast. Uiteraard: hoe meer euro’s je per draai inzet, hoe groter je winsten kunnen zijn. Maar als het tegen zit en je pech hebt, staat je accountsaldo ook weer sneller op 0 met ‘n hoge inzet per draai. Er zijn tien verschillende winlijnen, zodat je per draai tien kansen hebt om een winnende combinatie te vormen en wat euro’s bijeen te spelen.

Cirtakus Free Spins

Het Cirtakus wild symbool is het meest waardevolle symbool. Dit symbool dient namelijk ook als bonussymbool. Dit symbool levert je 100 keer je inzet op als je er vijf weet te verzamelen op één winlijn. Vier keer dit symbool levert je 20 keer je inzet op en 3 keer dit symbool levert je vier keer je inleg op. De beer met de rode neus levert je ook tot maximaal 100 keer je inzet op en zelfs twee beertjes op één winlijn levert je al een verdubbeling van je inzet per draai op.

Het vaakst komen de dices op de reels voor. De dobbelstenen met vijf en zes ogen, leveren je tot 20 keer je inleg op, de dobbelstenen met één, twee, drie of vier ogen, leveren je tot 8 keer je inzet op.

Met het bonussymbool kun je behalve geld verdienen ook free spins vrijspelen om nog meer geld te verdienen. Het bonusspel bestaat uit free spins. Drie bonussymbolen is voldoende voor 10 free spins, vier bonussymbolen leveren je 15 gratis spins op en bij vijf bonussymbolen mag je 20 keer gratis draaien om te proberen veel geld te winnen!

Magic Wins biedt via onderstaande link nu € 10 gratis uit om de Cirtakus online dice slot eens uit te proberen.

KLIK VOOR € 10 GRATIS SPEELGELD